Firma de tractări va ridica şi utilitarele parcate în locuri nepermise

Executivul Primăriei Râmnicului a decis reguli noi pentru proprietarii maşinilor parcate neregulamentar pe carosabil sau pe trotuare: firma de tractări auto va elibera spaţiile blocate indiferent de notorietatea proprietarului.

Tot în şedinţa Consiliului Local de ieri s-a decis ca toate utilitarele, microbuzele sau autocarele să fie amendate dacă sunt parcate în afara locurilor de parcare autorizate.

Primarul Mircia Gutău a afirmat că respectivele autoturisme nu au ce căuta pe carosabil sau în parcările publice în afara orelor de serviciu, ci in parcarea firmelor de care apartin.

Firma de tractări a început să dea amenzi în acest sens.

Autocarele vor fi amendate şi direcţionate către baza de care aparţin. Edilul oraşului a declarat că Râmnicului trebuie să devină un oraş civilizat, curat chiar dacă unora nu le convin regulile impuse.

În perioada imediat următoare toate maşinile abandonate pe spaţiul public vor fi inventariate de către inspectorii zonali în vederea ridicării lor. Proprietarii vor fi obligaţi să găsească alte spaţii de parcare sau să le dea la fier vechi.

D.N

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *