Alături de Amatour, DJTS Vâlcea, coorganizatorul unui concurs de tenis de masă perntru amatori

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea împreună cu Amatour, organizează în data de 13.05.2017, concurs de tenis de masă. Evenimentul se va desfășura în Sala Sporturilor ”Traian”, din Râmnicu Vâlcea, începând cu orele 8.00.

 

Ceea ce se va întâmpla la Râmnicu Vâlcea, face parte dintr-un lanț de turnee de tenis de masă, organizate pe întreaga durată a anului, în mai multe localități ale țării și pe mai multe nivele de reprezentare – locale, zonale și naționale, încheindu-se cu un turneu final, programat la începutul lunii noiembrie. Acest circuit urmărește atragerea iubitorilor tenisului de masă, simpli pasionați sau foști sportivi de performanță care doresc să-l practice în mod organizat, la nivel local sau național. Totodată, creează posibilitatea unor întâlniri ale celor mai buni participanți amatori cu jucători legitimați de nivel apropiat.
Competiția este organizată de AmaTur România, prin coordonatorii naționali, la Ramnicu Vâlcea fiind responsabili domnii Lupșa Bogdan și Toma Florin, doi pasionați de tenis de masă, care și în anii anteriori s-au ocupat de coordonarea locală. La data mai sus menționată, Sala Sporturilor va fi un adevărat câmp de luptă, având în vedere că jucătorii vor fi clasificați pe patru categorii după cum urmează: elite, open, avansați și începători, unde anul trecut au participat 134 de concurenți. Pentru înscrieri poate fi contactat domnul Lupșa Bogdan la telefon – 0753.363.617, iar echipamentul este obligatoriu. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea va premia sportivii clasați pe primele trei locuri ale podiumului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *