Cine va fi viitorul primar al Primăriei Bujoreni?

Pe 11 iunie, Comuna Bujoreni este nevoită să-şi aleagă un nou edil, după ce primarul, ales anul trecut, Gheorge Udubaie a demisionat.

Deşi data pentru depunerea candidaturilor a fost stabilită pentru data de 22 mai, zvonurile cu privire la viitorii candidaţi au început deja să apară.

Unul dintre aceştia este Ion Raicu, consilier local ales pe listele PMP. Numele lui Raicu apare în dosarul de corupţie care a pătat imaginea Primăria Bujoreni, în 2014.

Un alt posibil viitor candidat este şi consilierul PER, Dragoș Gigel Cîrstoiu, care se pare deja a început mişcarea de schimbare de tabără. Acesta se pare că se va muta în tabăra PNL. Ciudat este faptul că liberalii vor susţine un candidat cu dosar, sau mai bine spus dosare penale, în condiţiile în care Ion Raicu penstru asta a fost marginalizat.

Ceea ce este grav, este că pe numele lui Dragoș Gigel Cîrstoiu există un dosar penal penstru ucidere din culpă. Deşi fapta a avut loc în anul 2009, dosarul a ajuns în instanţă abia în ianuarie 2016 şi nu a fost finalizat nici acum. Oare de ce justiţia nu îşi face treaba?

Actualul vice-primar cu atribuţii de primar Gheorghe Gângu încă nu este decis sută la sută că va candida. Motivele ar putea fi multiple.

Nu suntem siguri, nu garantăm, dar un alt candidat la Primăria Bujoreni ar putea fi şi Florin Brăgău, care nu o dată s-a arătat indignat de situaţia dezatruoasă din cadrul acestei instituţii. Cert este, că dacă va candida, măcar el ar fi singurul care nu ar fi nevoit să facă naveta Primărie – Parchet/Judecătorie.

3 comentarii la „Cine va fi viitorul primar al Primăriei Bujoreni?

 • 5 mai 2017 la 14:57
  Permalink

  Monitorizand Primaia Bujoreni, dupa demisia domnului Udubaie, precum si implicarea corecta a domului Gangu, ca primar imputernicit, speram ca cetatenii comunei sa,l aleaga pe cel mai bun candidat.

  Răspunde
 • 7 mai 2017 la 13:33
  Permalink

  Primarul este al comunei, nu al Primăriei!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *