Zaharia Silviu Petre, candidatul PRU la Primaria Bujoreni

Conducerea Partidului România Unită, filiala Vâlcea și-a stabilit candidatul pentru funcția de Primar al comunei Bujoreni, în persoana lui  Zaharia Silviu Petre.

Candidatura lui Zaharia Silviu Petre a fost confirmată și de Biroul Permanent Național al Partidului România Unită.

Președintele filialei județene Vâlcea, Florin Brăgău a declarat că îl susține pe Zaharia Silviu Petre, mai ales că propunerea a fost chiar a lui.

”Este un tânăr cu viziune și care are puterea de a transforma comuna Bujoreni într-o comună de nivel european”, a completat Florin Brăgău.

”În primul rând trebuie să reabilităm imaginea comunei Bujoreni. Primarul și Primăria trebuie să lucreze în interesul cetățeanului și nu al propriului interes. Comuna Bujoreni are un potențial fantastic de dezvoltare”, a declarat candidatul Zaharia Silviu Petre.

Un comentariu la „Zaharia Silviu Petre, candidatul PRU la Primaria Bujoreni

  • 16 mai 2017 la 6:33
    Permalink

    Zaharia Silviu Petre , nu pare sa fie apt pentru „Oastea lui Tepes”. De ce mai incearca PRU la alegerile partiale daca tot stie ca nu va cistga?
    Aceste insuccese in lant nu vor conduce decit la erodarea partidului. Cine are urechi sa auda si sa amine aceste competitii pina la consolidarea formatiunii politice.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *