Fetele de la CN Energetic sunt campioane naţionale la Olimpiada Gimnaziilor


Echipa Colegiului Naţional Energetic Râmnicu Vâlcea a câştigat Campionatul Naţional al Olimpiadei Gimnaziilor la handbal feminin, competiţie şcolară organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, Ministerul Educaţiei Naţionale, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi Federaţia Română de Handbal.

La turneul final găzduit de sala de sport de la Energetic au participat opt echipe: Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Iorga’’ Baia Mare, Liceul cu Program Sportiv Brăila, Liceul cu Program Sportiv Braşov, Şcoala Gimnazială nr. 40 Bucureşti, Liceul cu Program Sportiv Iaşi, Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, Şcoala Gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia şi Şcoala Gimnazială nr.7 „Sfânta Maria” Timişoara.

Trofeul a fost adjudecat de echipa antrenată de Ionel Gheorghe, care a învins în finală pe LPS Braşov, scor 17-16.  Medalia de bronz a fost câştigată de LPS Brăila.  ”Am avut mari emoţii, mă bucur că au câştigat şi le felicit pe toate şi staff-ul tehnic” a declarat Simona Gogârlă, care s-a implică în pregătirea juniorelor de la Chimia, unde activează şi fata sa.

Fiica fostei mare handbaliste Simona Gogârlă, Alicia Gogârlă (CN Energetic) a fost desemnată cel mai bun jucător al turneului, dar şi golgheterul competiţiei. Cel mai bun portar al turneului a fost desemnată Alexandra Perianu (LPS Brăila), sora mai mică a internaţionalei Gabriela Perianu. Premierea a fost efectuată de Steluţa Luca, vicepreşedintele Federaţiei Române de Handbal.

 

(sursa: prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *