Comunicat de presă DJST Vâlcea: „De fiecare dată când ne gândim la persoanele cu dizabilităţi, gândim la oameni dependenţi şi neajutoraţi”

De putine ori ne-a fost dat sa vedem atata forta si atata dorinta de a face si de a trai, ca la acesti oameni, astfel ca duminica, 14 mai 2017, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, impreuna cu Asociatia Ridica-te si Umbla a avut onoarea sa-i adune laolalta, pe cei care trebuie sa-si duca viata dependenti fie de un baston, fie de un carucior, fie de o persoana.

Am putut asista din nou la momente muzicale de calitate, oferite de Gloria Hanelore Mihai, eleva la Liceul de Arte Victor Giuleanu din Ramnicu Valcea, de poezie compusa si recitata de participanti si nu in ultimul rand ne-am delectat cu momente de incursiune in istoria Romaniei, oferite de catre domnul Anghel Florin, care este nevazator. Ramai uimit de dorinta de viata pe care o au si de forta cu care continua sa lupte.

La finalul intalnirii, cele aproximativ 20 de persoane cu dizabilitati prezente la Sala Sporturilor Traian, au putut schimba idei, impresii si simtaminte, putand servi o gustare impreuna, multumita S.C. Sano – Vita S.R.L., carora le multumim pentru sprijin.

Este o onoare ca la Sala Sporturilor sa se intalneasca acesti oameni, pentru a ne aduce aminte periodic ca ei exista si sunt activi.

Multumim tuturor celor care se implica si fac posibile aceste intalniri permanent.

Biroul de presa al D.J.S.T. Valcea