Conducerea PSD Vâlcea fără coloană vertebrală

Devine din ce în ce mai evident cine conduce PSD Vâlcea și mai ales cine conduce Județul Vâlcea.

Faptele sunt din ce în ce mai clare.

În vara anului trecut, Mircia Gutău câștiga alegerile pentru Primăria Râmnicu Vâlcea fără niciun drept de apel. El a candidat pe listele PER doar pentru că ”așa a vrut”, nu pentru că avea nevoie de un partid în spate.

La vremea aceea social-democrații s-au luptat, cred ei, cu toată puterea pentru al îndepărta pe Gutău. Însă ceea ce nu au văzut atunci, și din câte se pare nu văd nici acum, este faptul că Mircia Gută nu a acaparat doar Primăria Râmnicului, ci a început să acapareze, treptat, cu perdea, și Partidul Social Democrat.

La conducerea Consiliului Județean Vâlcea se află Costi Rădulescu, liderul PSD Vâlcea, care a cam făcut tot ce i-a ”șoptit la ureche„ Gutău.

Păi faptele sunt clare, dacă ști unde să te uiți. În sedințele de Consiliu Local, PSD-ii votează așa cum le zice Gutău…Consti Rădulescu este de acord cu toate propunerile care vin din partea Primăriei Vâlcea…Eugen Neață (prietenul bun al edilului Râmnicului a ajuns parlamentar PSD)…Ștefan Prală a ajuns administrator CET Govora la recomandarea lui Mircia Gutău, iar consilierii județeni PSD au răspuns cu un „da sătrăiți„…și lista poate continua.

Acum, PSD și PER au încheiat un acord de colaborare pentru susținerea candidatului social democrat la primăria Bujoreni, care va fi coorrdonat în campanie de nimeni altul decât Eugen Neață. Nimic ieșit din comun, dacă este să ne uităm în urmă la alegerile parlamentare unde PER a susținut PSD, nu???!!!

Totuși….„Prietenului şi omului de onoare, Mircia Gutău, îi mulţumesc pentru toată susţinerea şi pentru că a rămas acelaşi om de cuvânt”, semnat Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea, dar și al CJ Vâlcea.

E un fel de „săru’ mâna șefu….ce frumos sunteți așa, de frumos…fără matale nu am face nimic…”.

Dacă 1+1 fac mereu 2, atunci este clar, în maxim un an PSD+PER Vâlcea va fi egal cu Mircia Gutău – președinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *