Premieră sportivă în Vâlcea: Elena Vlad (CS Chimia) campioană naţională la karate pentru persoane cu dizabilităţi

Week-endul trecut, la Timișoara, a avut loc cea de a 3 ediție a Campionatului Național de Karate pt persoane cu dizabilități 2017. De la C.S. Chimia Rm. Vâlcea au participat 4 sportivi legitimați, respectiv Ionescu Stefan Alin, Fumur Florian, Gheran Popescu Diana și Vlad Elena.

Medalia de aur și titlul de Campiona Națională, în premieră pentru județul Valcea, a fost câștigat de sportiva Elena Vlad. Titlurile de Vicecampion Național, respectiv medaliile de argint au fost obținute de Gheran Popescu Diana si Florian Fumur, iar medalia de bronz a fost obținută de Sportivul Ionescu Stefan Alin.

„Avem in pregatire o grupa de sportivi speciali care provin de la Asociatia Down Vâlcea, condusă de soții Florin si Claudia Maracine, și de la Centrul Andreea din Ostroveni, condus de Ceausu Horia. Cei 13 sportivi speciali isi vor continua antrenamentele și pe durata verii, urmând să participe pe viitor la competiții naționale și internaționale. Ei se pregătesc gratuit la Sala Sporturilor, la liceul Silvic și la liceul Henri Coanda. Pe această cale, dorim să înstintam si alte persoane cu nevoie speciale ca sunt așteptate să se antreneze alături pe noi, gratuit. Îi felicit pe sportivii speciali si pe parintii lor ca au fost alaturi de ei tot timpul. Ma bucur ca am putut sa pun judetul Valcea pe harta oraselor care fac pregatire si sport de performanta cu aceste persoane speciale. Sper ca pe viitor sa vina aproape de noi cat mai multi doritori din aceasta categorie speciala de persoane. Inca odata felicitari tuturor !”, spune coordonatorul secţiei de karate a Clubului Sportiv Chimia, antrenorul merit Paul Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *