Portarul HCM-ului şi al naţionalei Austriei, Petra Blazek: „Întotdeanu există loc de mai bine!”

Portarul echipei HCM Râmnicu Vâlcea, Petra Blazek va apăra poarta Austriei , în cele două jocuri împotriva României, contând pentru ”barajul” de calificare la Campionatul Mondial din Germania, programat în perioada 1-17 decembrie.

Blazek consideră că ”tricolorele” sunt favoritele certe ale dublei manșe, contra Austriei.
”Dintre toate echipele pe care le puteam întâlni, am nimerit cu România, cea mai puternică dintre ele! Desigur, România va fi favorită, ultima dată când Austria a fost calificată, a fost pentru Campionatul Mondial din China, în 2009! În lotul pentru aceste două jocuri cu România, avem doar 6 jucătoare profesioniste și probabil că 4 handbaliste nu vor putea evolua, fiind accidentate! Va fi foarte greu pentru noi, dar ne vom pregăti cât mai bine posibil și vom lupta până la sfârșit! Știu că în lotul României este convocată și colega mea de la Vâlcea, Florentina Craiu, mă bucur mult pentru ea” a spus Petra Blazek.

România va susţine în 9 iunie (Oradea) şi 13 iunie (Stockerau, Viena), dubla manșă de ”baraj” cu Austria pentru calificarea la Campionatul Mondial din Germania.

Altfel, Petra speră ca echipa sa de club, HCM să reușească un sezon mai bun în viitorul campionat.
”În sezonul trecut, Vâlcea a avut suișuri și coborâșuri! În special, în lunile ianuarie și februarie, am avut câteva jocuri bune, care ne-au dus mai sus în clasamentul Ligii Naționale, dar, din păcate, nu am putut păstra acest spirit până la sfârșitul sezonului. Pentru mine, sezonul trecut a fost o experiență utilă și mi-a plăcut! Nu sunt mulțumită complet, pentru că există întotdeauna loc de mai bine. Aștept cu nerăbdare următorul sezon la Vâlcea și sper că vom reuși să ne atingem obiectivele!” a mai afirmat internaționala austriacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *