Viitorul Dăeşti a câştigat Superliga şi va juca barajul de promovare cu campioana judeţului Olt, AS Milcov

Dacă până acum era ceva nesigur, după disputarea penultimei etape din play-offul Superligii, a devenit o certitudine: Viitorul Dăeşti este echipa care va reprezenta Vâlcea la barajul de promovare în Liga a 3-a.

 

Gruparea din comna primarului George Popolan a făcut scor, 8-2, în runda din week-end-ul trecut, la Băbeni, cu FC Băbeni. Cu o zi înainte, însă, Posada pierduse la Popeşti, 2-3, cu Flacăra şi campionatul era deja jucat. În celălalt meci al play-offului, Cozia Călimăneşti a pierdut acasă, 1-2, cu Voinţa Orleşti.

 

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Viitorul Dăeşti are 76 de puncte, urmată de Posada Perişani (68 de puncte). Pe locul 3 se află Facăra Horezu. Urmează Voinţa Orleşti, Cozia Călimănşti şi FC Băbeni. În ultima rundă, la Dăeşti, Viitorul va întâlnii Posada, dar meciul mai contază doar ca şi palmares.

 

Potrivit împerecherilor făcute de FRF, Viitorul Dăeşti va întâlnii la barajul de promovare în Liga a 3-a (în dublă manşă), campioana judeţului Olt, AS Milcov. Meciul tur se va juca la Vâlcea, pe 17 iunie, de la ora 18,00, returul, o săptămână mai târziu, pe 24 iunie, de la ora 17,30, în Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *