Bătaie de joc la piscina Călimăneşti

Dacă ai avut inspiraţia proastă de a te duce în acest week-end la Călimăneşti pentru a te bucura de o baie în piscină şi de timpul frumos de afară, ai avut surpriza de a te bucura doar de „afară”. Afară din curtea piscinei.

Pentru a intra în incinta piscinei a trebuit să stau la coadă mai bine de o oră şi în acestă situaţie am fost zeci de persoane, mulţi cu copii după ei. Explicaţia reprezentanţilor a fost una cât se poate de simplă, „întâietate au cei care sunt cazaţi în hotel”, în condinţiile în care bazinul era aproape gol.

Faptul că piscina aparţine hotelului a înţeles toată lumea, dar decât să ajungem bătaia de joc a celor de acolo, am prefera să ni se spună că acces au doar cei cazaţi şi că piscina nu este deschisă publicului. Am prefera asta decât să stăm în soare, la 32 de grade celsius, timp de o oră şi jumătate, cu doi copii în braţe.

Un comentariu la „Bătaie de joc la piscina Călimăneşti

  • 7 iunie 2017 la 18:54
    Permalink

    Cum adică au prioritate cei cazați în hotel….la Aqua Parc Cozia? În aceste condiții ….hotelurile fiind pline in weekendul trecut, de ce au mai lăsat oamenii să intre în curte și să stea la coadă? Dragilor, în orașul Calimanesti sunt mai multe locații cu piscine și apă termală, nu e parc acvatic dar sigur e relaxare😉 prin urmare….de ce ați rămas la rand….dacă ei aveau deja biletele vândute? Logic așa i au atras pe turiști să de cazeze….piscină gratis….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *