Junioarele 3 de la Chimia, campioane naţionale la handbal

Echipa de handbal fete, junioare 3, a Clubului Sportiv Chimia Rm. Vâlcea a reuşit performanţa de a câştiga titlul national.

 

Ajunse la turneul final ce s-a desfăşurat la Comăneşti, fetele antrenate de profesoara Nicoleta Lazăr au fost repartizate în Grupa B. Aici, vâlcencele au câştigat toate cele trei partide disputate: 29-25 cu CSM București, 32-31 cu Phoenix Baia Mare și 30-21 cu Danubius Galați. Datorită acestui fapt, vâlcencele au trecut în semifinale de pe primul loc din grupă. În semifinale, chimistele au câştigat, 27-21, disputa cu ocupantra locului secund din Grupa A, CSS Slobozia.  În finală, Chimia a spulberat pe Danubius Galați cu 33-23 (16-12) și fetele pregătite de Nicoleta Lazăr au câștigat astfel medaliile de aur.  De asemenea, liderul echipei, Alicia Gogârlă a fost desemnată cel mai bun inter dreapta, fiind și golgheterul competiției.

 

Pentru că la echipă joacă şi Alicia, fiica sa, fosta interrnaţională a României, simona Gogârlă s-a implicat, alături de Nicoleta Lazăr, în pregătirea echipei şi a stat pe bancă la turneul final.

 

CHIMIA RÂMNICU VÂLCEA, campioană națională junioare III:  

Alexandra Dumitriu, Simona Dozescu, Mirabela Drăgan – Alicia Gogârlă, Ana Maria Stana, Alexia Iordache, Alexia Rogoz, Giulia Stancu, Georgiana Bărboi, Mălina Petrescu, Diana Dincă, Andrea Comănescu, Rebeca Isvoreanu şi Raluca Ţucu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *