Deputatul Dumitru Lovin şi colegii săi de la ALDE au petrecut în mijlocul vâlcenilor mini-vacanţa din prima săptămână a lunii iunie

Deputatul Dumitru Lovin a profitat de mini-vacanţa din prima săptămână a lunii iunie, continuând întâlnirile cu membrii ALDE, dar şi cu cetăţenii din judeţ. Însoţit de colegii săi din BPJ, parlamentarul a fost la Horezu, Băbeni, Bălceşti, dar şi în alte localităţi vâlcene, unde, printre altele, a discutat despre Conferinţa Judeţeană a ALDE Vâlcea, programată pe 16 iunie, dar şi despre problemele pe care le întâmpină comunităţile.

Zilele acestea, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a fost şi în mijlocul comunităţilor din Berislăveşti, Sălătrucel şi Şirineasa, dând curs invitaţiilor lansate de primarii şi consilierii acestor localităţi. „În paralel cu activităţile menţionate enumerate, m-am implicat activ, alături de colegii din ALDE, şi în campania electorală pentru alegerea primarului comunei Bujoreni. Acolo, în persoana doamnei Luminiţa Anton, avem cel mai valoros candidat şi sperăm ca şi locuitorii din Bujoreni să gândească la fel ca noi, iar în ziua alegerilor să voteze ALDE. Îmi doresc foarte mult ca cetăţenii din Bujoreni să profite de şansa de a alege un primar competent, determinat să facă treabă în localitate şi am ferma convingere că doamna Anton are capacitatea să facă din Bujoreni una dintre cele mai frumoase şi prospere comune din Oltenia”, a declarat deputatul Dumitru Lovin.

Un comentariu la „Deputatul Dumitru Lovin şi colegii săi de la ALDE au petrecut în mijlocul vâlcenilor mini-vacanţa din prima săptămână a lunii iunie

 • 9 iunie 2017 la 6:49
  Permalink

  Ce timpenie. Zoaie tache se intilneste cu membrii de partid in minivanta! Zoaie esti normal sau esti dus cu pluta. Legatura cu membrii de partid este permanenta. Dar la virsta asta?
  Cu adevarat doamna Anton Luminita are valoare dar , daca isi alatura numele de al lui zoaie , nu are nicio sansa. Si dupa poza , se vede ca , membrii ALDE sunt niste deformati , de la natura sau de la mincare -nu se stie , asa ca , cu acest handicap , nu o vor putea ajuta pe canditada la Primaria Bujoreni sa cistige alegerile partiale , care se apropie cu pasi repezi.
  Zoaie tache , stai departe de aceasta competitie daca nu vrei sa strici totul cu spurcaciunea ta.
  Toata lumea considera ca este mai aproape pe „nonu” decit de ceva lumesc. Mare atentie.
  Lasa loc de buna ziua. Spurcatule.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *