Patronul Etalon, văitat şi „vânat” de amicii din dotare

Patronul Info Puls, economistul Florin Brăgău,  a ajuns vedeta târgului. Viaţa personală a câtorva personaje e legată ombilical de activităţile cotidiene ale acestuia. Cu toate că „divorţul” de ETALON, de proprietarul postului, Iulian Margu, s-a produs în luna martie, iar unii care nu au nicio treabă în povestea asta suspină la greu şi în prezent.

Şi dacă tot am ajuns la subiect…divorţul s-a produs pe cale amiabilă, adică prin rezilierea contractului, în consecinţă  ziarul trebuia să elibereze spaţiul.

O lovitură grea pentru Etalon TV şi pentru Iulian Margu: televiziunea a rămas cu grila goală…patronul fără bani în cont – și suma era chiar frumuşică: 100 milioane lei, vechi/lunar. Noi am părăsit zona, dar televiziunea a ieşit de pe piaţă, iar emisiunile din prezent au înregistrat o audienţă record…până-n 20 de telespectatori, rudele realizatorilor.

Asta da pierdere. Într-un singur an patronul postului TV a încasat de la Brăgău 25.000 de euro, plus o audienţă destul de bună. Nimic nu este pierdut, însă, precizarea o facem pentru cei care mor de grija postului Etalon.

Iulian Margu poate să revină în forţă printr-un alt investitor dispus să plătească aceeaşi sumă, cheltuielile de administrare, salariile angajaţilor etc. Adică tot… sau să vândă licenţa postului, bani din care ar putea să acopere mult trâmbiţatele datorii înregistrate la ANAF din cauza lui Brăgău.

Noi nu avem nicio treabă cu subiectul în cauză, deci nici cu datoriile, dar am înţeles că de acest aspect se ocupă intens „prietenii” lui Brăgău, care-l tot „sapă” la rădăcină, fără să realizeze că de fapt sapă groapa altuia…a lui Iulian Margu. Încă două runde de publicitate „pozitiv㔺i ANAF îl lasă fără bunurile din dotare gajate înainte de venirea lui Brăgău la Etalon. Noi am semnalat un adevăr, Iulian Margu îl poate lua în considerare sau nu.

D.N.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *