Casa Olănescu este un adevarat pericol public şi trebuie demolată

Joi dimineaţă, Serviciul Public Administrare, Întreţinere Străzi – SPAIS – din cadrul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea a început demolarea Casei Olănescu.

Acţiunea a fost decisă la sesizările locuitorilor din zonă şi la recomandarea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, având în vedere gradul mare de pericol reprezentat de acest imobil degradat, atât pentru pietonii care tranzitează zona, cât şi pentru elevii Seminarului Teologic din vecinătate: recent, ca urmare a ploilor din ultima perioadă, o grindă de lemn s-a rupt şi a existat un pericol real de accidentare a unui elev al seminarului.

Prezent la faţa locului, Mircia Gutău a declarat că, în calitate de primar, nu îşi permite perpetuarea niciunui risc la viaţa cetăţenilor municipiului şi, pentru că nu are posibilitatea de a sanţiona proprietarul clădirii pentru starea deteriorată în care se află – imobilul fiind, la acest moment, într-un litigiu prelungit .

Un comentariu la „Casa Olănescu este un adevarat pericol public şi trebuie demolată

  • 13 iunie 2017 la 14:06
    Permalink

    Ei, nu era decat un „amarat” de cladire de patrimoniu, arhitectii din oras au tot incercat sa-l faca pe primarasii nostri sa-l consolideze, dar nu a fost important pentru ei. A figurati in niste ani in bugetul primariei, au fost proiecte dar acuma primaria se alege facil cu Inca un teren. Bravo d- le primar,sunteti tare la…..demolari!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *