Incredibil dar adevarat! Ambulanţierii vâlceni, lăsaţi de poliţie să încaseze bătaie de la un bolnav cu probleme

Zi cu ghinion pentru ambulanţierii vâlceni. Chemaţi la o urgenţă în satul Cheia din Băile Olăneşti, ambulanţierii s-au trezit ameninţaţi cu toporul chiar de cel care a chemat ambulanţa. După apelul la numărul de urgenţă, personalul de pe ambulanţă a trăit un adevărat coşmar când a descins la adresa victimei:  au fost loviti cu pumnii şi ameninţaţii cu toporul chiar de cel care solicitase ajutor.

Disperati, asistenta medicală şi soferul de pe ambulanţa au solicitat   intervenţia poliţiei, un ajutor care a venit după o ora, timp în care  victimele au fost ameninţate continuu cu moartea. Explicaţia oferită de agentul de poliţie aflat în tura a fost unul halucinant: de frica agresorului.Ambulanţierii au fost salvaţi de mascaţii din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale din cadrul IPJ Valcea care au intervenit după o ora de la ajutorul cerut agentului local.

Pacientul în vîrstă de 42 de ani, cunoscut cu probleme psihice,  a fost imobilizat şi  transportat de mascaţi la spital si internat apoi în sectia de psihiatrie. Rămâne de văzut ce măsuri se vor lua împotriva agentului care a refuzat să intervină la ajutorul solicitat de ambulanţieri.

D.N.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *