Noi, ei şi o Europă aflată sub atac islamist

Semne rele anul are. Românii au ajuns ţintele propriului guvern, civilizaţii Europei, ţintele islamiştilor.

Pe scurt, Europa stă pe un butoi cu pulbere care fâsâie din când în când pe unde apucă, sau pe unde îşi permite.

Pentru noi măcelul e mai puţin complicat, deci mai sigur. Guvernul pesedist ne-a făcut vraişte pe toate capitolele la nici un an de guvernare.

Pe un bilanţ simplu, în doar câteva luni de zile, ne-am trezit cu o grămadă de impozite a căror oportunitate nu a putut fi explicată, ne-am trezit cu facturi majorate de la gunoi, gaze, electricitate, apă etc.

Poate cea mai mare mârşăvie a actualului guvern pesedist o reprezintă transformarea bugetarilor în sclavi, şi când mă refer la această categorie,  mă refer la cei din administraţia publică locală.

Începând din acest an,  bugetarii vor fi retribuiţi în funcţie de relaţia directă cu şeful instituţiei. Astfel, cine nu ştie să dea des din gene sau să se aplece la unghiul cerut va avea un salariu de culegător de nuci de cocos. Favoriţii vor beneficia de porţia lor de salariu …Unii vor muri de foame şi de frustrare, alţii de prea mult bine.

Deciziile luate până-n prezent au creat animozităţi şi între oamenii preşedintelui Dragnea care, mai toţi fideli până-n celulă, au ajuns pe lista neagră din cauza pupincurismului.

Liviu Dragnea i-a băgat în ceaţă, şi tot el i-a decapitat. Sau încearcă.

Liderul PSD şi-a dat seama că nu tot ce-şi doreşte poate fi transformat pe repede înainte  în decret de lege, dar insistă…pentru că poate.

Mesajul trimis ministrului Tudorel Toader spune totul despre cum şi in favoarea cui se guvernează România: “Va exista prag, iar Toader să fie sigur că Parlamentul, unde Dragnea controlează jocurile cu o mână de fier, îi va întoarce proiectul pe dos.”

La nivel local situaţia se prezintă la fel, Guvernul nu a trimis niciun leu primăriilor judeţului, deşi s-au cheltuit bani la greu acolo unde apropiaţii liderului PSD au avut interese. Primarii noştri se luptă cu alunecările de teren şi alte lucrări demarate şi lăsate fără finanţare.

Preşedinte CJ Vâlcea, social democratul Constantin Rădulescu face vizite de lucru în teritoriu, zâmbeşte frumos la camera, mai dă o declaraţie despre un drum judeţean şi cam atât. Dorinţa de imagine este atât de mare încât îşi ţine singur microfonul în timpul filmării reportajelor.

În zona deputaţilor te umflă râsul şi mai rău, aproape toţi au descoperit…costumul şi aparatul de fotografiat. Toţi merg la săracii din teritoriu îmbrăcaţi în costume scumpe în care par turnaţi în ghips, imobili şi ţepeni. Egiptenii i-ar invidia de moarte.

Cineva le-a spus că haina îl face pe om…că haina impune respect. Haina impune respect în funcţie de “calitatea” purtătorului. De reţinut.

Măcar la capitolul ăsta preşedintele CJ stă mai bine, practică ţinuţa sport.

Trecând la bilanţ, judeţul Vâlcea e pe “butuci”; deocamdată producem doar fotografii cu politicieni îmbrăcaţi în costume, personaje care se zbat doar pentru rezolvarea problemelor personale şi ale liderilor de partid.

Nu mai avem nimic, societăţile economice sunt în colaps, majoritatea sunt în insolvenţă, iar  agricultura supravieţuieşte în virtutea inerţiei. Suntem la mila Cerului, aleşii neamului sunt ocupaţi cu şedinţele foto şi vizitele în străinătate din care nu învaţă nimic.

Ne-am ars…şi ăsta e doar începutul.

Europa nu mai e o variantă pentru exod…bubuie din toate încheieturile, pe de-o parte din cauza islamiştilor, pe de cealaltă parte din cauza propriilor guverne aflate în criză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *