Tânărul Răzvan Mosor, lider în topul arbitrilor cu cele mai multe meciuri conduse în acest se

 

Competiţiile organizate de AJF Vâlcea se apropie de sfârşit. La acest moment, cele mai multe meciuri conduse la centru, în toate întrecerile organizate de forul condus de Constantin Pintilie le are tânărul arbitru Răzvan Mosor – 80. Dintre acestea, un meci îl are în play-offul Superligii, 10 meciuri în play-outul Superligii, 3 meciuri în campionatul regulat al Superligii, 15 meciuri la Liga a 4-a, trei patride în Cupa României, 20 de meciuri la Liga a 5-a. Urmează secretarul general al AJF Vâlcea, Daniel Demetrescu (74 de partide) şi Alin Colţa (72 de partide)

 

În cazul arbitrilor asistenţi, situaţia rămâne neschimbată. Jurnalista Simona Sima conduce topul, cu 74 de partide la care s-a aflat la linie în acest sezon, urmată de colega sa (şi a noastră) Ramona Bălteanu, cu 73 de partide. Pe locul 3 îl găsim pe Mirel Cladoveanu (69 de partide).

 

Topul observatorolor AJF, în acest sezon, e condus de şeful arbitrilor vâlceni, Gheorghe Mosor. Acesta are 45 de meciuri la care s-a aflat ca oservator la meciurile din competiţiile organizate de AJF Vâlcea. Urmează Emil Râmniceanu (39 de partide), Teo Ţarălungă (32 de meciuri), Constantin Popescu şi Grigore Tomoiagă (câte 30 de meciuri). De remarcat faptul că preşedintele AJF, Constantin Pintilie nu are decât un singur meci ca observator, cel de la finala Cupei României, Posada – Voinţa Orleşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *