ALDE s-a clasat pe a treia poziţie în preferinţele românilor în urma alegerilor locale parţiale

Alegerile locale parţiale desfăşurate pe 11 iunie au confirmat că Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) reprezintă o forță pe scena politică din România și că românii au încredere în reprezentanţii ALDE şi în proiectele pe care aceştia le propun.

În cele 49 de localităţi în care au avut loc alegeri locale parțiale, ALDE a avut candidați proprii în 19 localități și a câştigat cinci funcţii de primari: municipiul Moinești (județul Bacău), orașul Băicoi (județul Prahova), comuna Drăguțești (județul Gorj), comuna Șieu (județul Bistrița – Năsăud), comuna Almaș (județul Arad). Astfel, ALDE a obţinut ca vot politic 11,06% din numărul  persoanelor care s-au prezentat la urne în cele 49 de localități. Acest rezultat a clasat ALDE pe cea de-a treia poziţie în preferinţele românilor.

ALDE  a demonstrat în urma acestor alegeri că este un partid puternic şi unit, în care fiecare membru depune eforturi pentru ca partidul să câștige. Ne-am prezentat în faţa românilor cu oameni capabili, profesionişti şi serioşi, care prin proiectele propuse au atras susţinerea cetăţenilor.

Votul din 11 iunie ne oferă speranţa că ALDE se va consolida pe scena politică şi se va dezvolta.

Un comentariu la „ALDE s-a clasat pe a treia poziţie în preferinţele românilor în urma alegerilor locale parţiale

 • 14 iunie 2017 la 10:16
  Permalink

  Dupa rezultatul de la Bujoreni se pare ca zoaie tache nu a depus eforturi pentru ca partidul sa câstige. Pacat ca aceasta valoroasa doamna isi erodeaza imaginea participind si pierzind de fiecare data. Asocierea imaginii Domniei sale cu a unui pierdantzoit ii va face mult rau in viitor.
  Sa te lauzi cu munca altora mi se pare execrabil si lamentabil , dar acesta este personajul.
  In campania electorala parlamentara a avut mare noroc ca este „sfatuitorul” demolatorului ALDE , ca altfel lua praful de pe toba si poate era mai bine pentru toti. Decit un deputat slab intelectual mai bine unul lipsa.
  Pentru a fi un partid puternic si unit – asa cum tot spune zoaie – trebuie sa aiba si membri de partid capabili , nu numai purtatori de vorbe , slugarnici si obedienti. Se pare ca , criteriul de acceptare a membrilor de partid a fost cintarul ca toti sunt dolofani mai puti subnutritul zoit.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *