Primarul de la Dăeşti, George Popolan: „Deocamdată, în cazul promovării echipei în Liga a 3-a, nu am discutat eventuala mutare a sa în Zăvoi”

Primarul comunei Dăeşti, George Popolan a declarat că în eventualitatea în care Viitorul va promova în Liga a 3-a, nu a discutat nici cu primarul Râmnicului, Mircia Gutău, şi nici cu oamenii de la SCM Rm. Vâlcea o eventală mutare a formaţiei în Zăvoi.

 

„Deocamdată noi ne pregătim pentru promovare în Liga a 3-a. Pentru că am muncit degeaba un an de zile dacă munca asta nu se concretizează şi cu o promovare în Liga a 3-a. E nevoie pentru fotbalul vâlcean, pentru tinerii fotbalişti din Vâlcea care ar mai avea o oportunitate de a juca la acest nivel, Liga a 3-a, să poată creşte. Am lucrat şi lucrăm la baza sportivă de la Fedeleşoiu, am mărit suprafaţa de joc cu 15 metri în lungime şi 3 metri în lăţime. Vom mai monta, până la ora jocului, o tribună mobilă, la peluză, aşa cum era proiectul iniţial. Tribuna va avea 250 de locuri. Noi am vrut 350, chiar 400, dar firma care va monta tribuna nu are, deocamdată, decât atîtea locuri. Sper ca la ora jocului în tribune să vină cât mai mulţi suporteri pentru că echipa nu e a lui Popolan, e a Vâlcii, în fond la acest baraj Viitorul Dăeşti reprezină Vâlcea. Nu sunt superstiţios, să mă leg de faptul că ar fi fost bine să jucăm primul meci în deplasare. Putem profita de faptul că echipele nu se cunosc şi să le dăm câteva goluri pentru a trata mai liniştiţi returul. De fapt ei , cei de la Milcov, au declarat că suntem o echipă accesibilă. Vom vedea pe teren cât de accesibilă e Viitorul Dăeşti”, a spus edilul localităţii de lângă Râmnic, George Popolan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *