Canibalizarea PSD …preşul sub care Dragnea ascunde tunurile date…Alt premier…alt tun…

Imprevizibilul s-a produs…pesediştii s-au canalibazat dupa 5 luni de guvernare dezastruoasă. Miercuri seara la ora 22, după şedinţa CEx a PSD, Guvernul Grindeanu şi-a dat demisia cu excepţia a doi dintre ministri. Astfel, Luceafărul de Teleorman a devenit cel mai penibil lider al PSD. În doar câteva luni de mandat la şefia PSD, Dragnea a ars o ţară întreagă… şi propriul partid. Bun băiatul…Liberalii jubilează la greu şi multumesc Cerului pentru degringolada din PSD.

Ne aşteptam la un astfel de gest…dar peste un an…maxim doi…Ne-am obişnuit cu trădările şi lipsa de responsabilitate a PSD, de asumare. După Năstase, social democraţii au câştigat cu greu alegerile dar au renunţat la putere, au fugit ca laşii… ultimul exemplu a fost cel oferit de fostul premier Victor Ponta care şi-a dat demisia pe FB.

Liviu Dragnea a declarat că direcţia în care PSD duce România este una bună… pentru gaşca lui din PSD… Pentru români luminiţa de la capătul tunelui abia mai pâlpaie.

Cică o parte din membrii guvernului nu au luat în serios programul de guvernare… un program prost, cu multe hibe în aplicarea lui… Cei care au refuzat să-şi prezinte bucata de program ştiau că nu au ce să prezinte, că aberaţiile impuse de Dragnea sunt de un penibil crunt sau ilegale.

În seara canibalizării, Dragnea a recunoscut că în câteva luni de zile toată Europa ar fi aflat că programul lui guvernare este o mare porcărie… şi a decis să-şi arunce camarila peste bord. În definitiv niciunul dintre „greii” guvernului Grindeanu nu a fost numit în baza meritocraţiei. Eşalonul doi va fi ales şi numit tot pe pile… Gaşca care va forma noul guvern se va cearta în continuare în piaţa publică… ceilalţi vor fura la greu, pe faţă, bugetul statului … Cam ăsta e scenariul… şi seamană perfect cu mandatul lui Călin Popescu Tăriceanu…

Mă distrează maxim faza asta cu Grindeanu care… nu mai ascultă…ca şi cum ar fi singurel pe lume… Daca era… nu ajungea acolo…

Un comentariu la „Canibalizarea PSD …preşul sub care Dragnea ascunde tunurile date…Alt premier…alt tun…

 • 15 iunie 2017 la 10:30
  Permalink

  Livache , Livache , gura nu-ti mai tace de parca hotia nu-ti place. Nu credea nimeni , pina astazi, ca , un presedinte de partid . cu vederi de stinga poate sa-si demita propriul premier.
  Cred ca , a sosit momentul sa fie scoase pe tapet toate tunurile date de livache si sa fie pus acolo unde ii este locul. Ca mare sef , dar nu de partid ci , de ceea ce merita.
  Romani , nu mai credeti promisiunile unor asemenea ipochimene. Care este diferenta intre acest individ si creatorul mafiei portocalii si mare „campion al lupei impotriva coruptiei”? Acesta din urma nu are privirea slaninofainoasa a lui „sa traiti bine” , dar are mustata deasa. Ambii au apucaturi de banditi si merita sa primeasca cite o recompensa , de cel putin douazeci de ani. Fara lumina.
  Daca au platit tortionarii anilor ’50 de ce nu pot plati si tortionarii zilelor noastre?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *