Olteţul Bălceşti – Lotru Brezoi şi Minerul Costeşti – Stejarul Vlădeşti, meciurile de baraj pentru menţinere / promovare în Superligă

În urma disputării partidelor din ultima etapă a sezonului, s-au stabilit echipele retrogradate dar şi meciurile de baraj pentru menţinerea sau promovarea în Suăerligă.

 

Surprinzător, FC P. Otăsău este formaţia retrogradată direct din Superligă. Lotru Brezoi a câştigat în ultima etapă la P. Otăsău şi a trimis Minerul Costeşti la baraj.

 

Deja promovată în Superligă, echipa preşedintelui Marian Joiţa, AS Chimia 2012 nu a mai forţat în ultima etapă, fiind învinsă de Stejarul Vlădeşti, echipă care va juca, astfel, barajul de promovare / menţinere în Superligă chiar cu „ortacii” din Costeşti, în dublă manşă, primul meci urmând a se disputa pe terenul grupării lui Toma Peştereanu.

 

Cealaltă „dublă” de baraj pentru Superligă se va disputa între Lotru Brezoi (locul 3 în play-out-ul Superrligii) şi Olteţul Bălceşti, cu prima partidă pe terenul echipei din care provine „Corleone”, Mitică Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *