Dumitru Lovin: Votez moţiunea, nu votez beneficii pentru maghiari!

Având în vedere cele speculate în ultima vreme, despre posibilele avantaje pe care ar urma să le obţină UDMR pentru a susţine moţiunea iniţiată de PSD, deputatul ALDE Dumitru Lovin este extrem de tranşant când vine vorba de opţiunea sa spunând că, PSD-ul se poate baza pe votul său doar pentru moţiune, nu şi pentru avantajele sau în interesul UDMR.

„După cum probabil ştiţi, duminică am fost la Parlament şi am semnat pentru susţinerea moţiunii de cenzură alături de colegii din Camera Deputaţilor. Această situaţie de criză trebuie să înceteze începând de miercuri pentru ca România să aibă în scurt timp un nou guvern validat de coaliţia PSD-ALDE. Ştiţi ce credea Mihai Eminescu că ar  trebui  să  realizeze  poporul  nostru în  momentele  în  care  starea  politică  a  ţării  era  nesigură? Dreptate  socială, unitate  politică, organizaţie  de  stat  cu  forme  şi  instituţii  româneşti, cultură  românească, limbă  naţională  cât  mai  curată  şi  cât  mai  unitară, artă  românească, literatură  cu  rădăcini  în  viaţa  neamului, într-un  cuvânt – o  desăvârşită  civilizaţie  naţională. L-am adus în discuţie pe marele nostru poet pentru a vă asigura de un singur lucru: cu orice risc, NU VOI VOTA cu sau pentru UDMR!”, a încheiat parlamentarul vâlcean.

Un comentariu la „Dumitru Lovin: Votez moţiunea, nu votez beneficii pentru maghiari!

 • 22 iunie 2017 la 9:08
  Permalink

  Basarabeanul zoaie tache vorbeste din carti , pentru ca , in realitate nu este bun de nimic. Frica lui este ca , coalitia de rahat PSD – ALDE pierde ciolanul iar el privilegiile.
  Din carti , cred ca a auzit si de civilizatie pentru ca el este un mare necioplit si spurcat. Cind vorbeste facind bale la gura este clar ca da din el tot ce are mai prost.
  Dupa principiul ca „daca taceai , filozof ramineai” si tache ar trebui sa invete ca de cele mai multe ori , tacerea este de aur. Faptul ca este agreat de omul cu atitea fete cite neveste a tinut , nu inseamna ca intr-o buna zi nu poate lua un sut in partea cu care gindeste.
  Faptul ca , zoaie mereu se raporteaza la PSD este clar ca a fost plantat ca o cirtita de catre acestia in partidul elitelor , cel putin cum era la Valcea , Partidul Conservator.
  Acum acest partid este dupa chipul si asemanarea celui care il conduce totalitarist si interesat. Ce nu stie pigmeul zoit , este ca , nu va lua nimic cu el din ce a agonist ilicit in aceasta viata de sluga si lingau.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *