Parlamentarii români sunt nişte trădători de ţară!

Liderul Partidului România Unită, filiala Vâlcea a atacat, verbal, palamentarii locali, dar şi pe cei de la nivel naţional, pentru aşa concesile făcute UDMR-ului.

Florin Brăgău acuză politicienii vâlceni de trădare de neam şi ţară.

„Băi javrelor, ați votat că așa va sugerat jagardeaua aia de Dragnea? Băi trădătorilor de neam și țară știți ce înseamnă 15 martie pentru maghiari?

Băi deputați lui pește de Vâlcea, vă este teamă să nu pierdeți ciolanul… Băi, voi nu meritați decât să fiți împușcați, mă!… Este a doua trădare Națională făcută de parlamentari PSD de Vâlcea, după ce au votat ca steagul secuimii să fie arborat pe orice instituție din România.

Îmi este scârbă mă de voi ăștia care vă credeți cine știe ce…sunteți niște „lepre”!

Bravo UDMR, nu-i prost cine cere, este trădător cine oferă!

Cereți mă anticipate că este mai sănătos pentru toată lumea… Aveți curajul să o faceți?

Domnule Eugen Neață, Vasile Cocoș, Ovidiu Popa și doamnă Oteşanu, domnule Lovin…. pentru putere nu ne vindeți și sufletele?

Sunteți niște scursuri în țoale de oraș! Îmi este rușine cu voi…!”, a scris liderul PRU Vâlcea, Florin Brăgău pe pagina lui de facebook.

Atacul virulent al liderului PRU Vâlcea, Florin Brăgău, vine după ce comisiile senatoriale de administraţie publică şi pentru drepturile omului au întocmit raport favorabil adoptării proiectului de lege prin care ziua de 15 martie devine Ziua Maghiarilor din România

Parlamentarii UDMR au depus, chiar pe 15 martie, un proiect de lege privind declararea zilei de 15 martie, Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, drept sărbătoare oficială a comunităţii maghiare din România. Maghiarii care doresc să participe la manifestări ar urma să aibă zi nelucrătoare, iar evenimentele organizate în localităţile cu populaţie maghiară să fie finanţate din bugetele locale.

O altă prevedere cuprinsă în proiectul de lege se referă la faptul că, în această zi, posturile publice de radio şi televiziune să transmită în cadrul unor emisiuni speciale, evenimentele comemorative.

„Ce sărbătoresc maghiarii pe 15 martie? La aceea dată, în 1848, ungurii au decretat independenţa Ungariei faţă de Imperiul Habsburgic, însă în programul revoluţiei era prins şi punctul prin care Transilvaniei era lipită forţat de Ungaria. În această unire forţată voinţa poporului român, majoritar, nu a contat, iar acest lucru a dus la moartea a mii de patrioţi. Asta sărbătoresc, moartea a mii de români care nu au vrut să-şi trădeze ţara”, a declarat Florin Brăgău.

Un comentariu la „Parlamentarii români sunt nişte trădători de ţară!

  • 21 iunie 2017 la 20:48
    Permalink

    Niste tradatori..gunoaie..vanduti..javre comuniste..sa ti vinzi tara..eroii..sangele..Pedeapsa capitala..ati vandut sacrificiul tarii..eroii

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *