PSD își recunoaște incompetența guvernamentală

Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, consideră că adoptarea moțiunii de cenzură a PSD împotriva Guvernului PSD de miercuri din Parlament ne demonstrează următoarele:

 1. Prin votarea moțiunii de cenzură împotriva propriului Guvern, PSD recunoaște că guvernarea din ultimele 6 luni a fost una foarte slabă. Schimbarea propriului Guvern după doar câteva luni de guvernare printr-o moțiune de cenzură inițiată și votată aproape exclusiv de către deputații PSD+ALDE reprezintă cea mai clară dovadă a faptului că actul guvernamental a fost unul foarte slab.
 2. Raportul asupra programului de guvernare, principalul motiv al schimbării Guvernului PSD, în care se specifică negru pe alb că din 393 de măsuri ce trebuiau luate până acum, au fost adoptate doar 50, ne demonstrează faptul că Guvernul PSD a fost cel mai slab Guvern din ultimii 27 de ani.
 3. PSD+ALDE nu mai au o majoritate în Parlament. Moțiunea de cenzură a înregistrat 241 de voturi pentru, dintre care 10 voturi au fost ale deputaților minorităților naționale, altele decât cea maghiară, ceea ce înseamnă că moțiunea de cenzură a fost votată de doar 231 de parlamentari PSD+ALDE.
 4. PSD este incapabil de guvernare în interesul cetățenilor și îi interesează doar propriile persoane. A demonstrat acest lucru și în cazul OUG 13 și a demonstrat asta și acum, când în urma unei răfuieli interne din cadrul PSD, românii care aveau rate în euro au avut cel mai mult de suferit.
 5. Liviu Dragnea este un lider slab, iresponsabil, fără conștiință, dispus să își vândă propriul partid și chiar țara (vezi cazul UDMR) numai pentru a-și scăpa pielea.
 6. Contrar încercărilor sistematice din ultimele zile de denigrare a PNL, s-a dovedit faptul că parlamentarii PNL sunt oameni de caracter și de onoare, care își respectă cuvântul dat și mandatul încredințat de cetățeni! Niciun parlamentar nu a trădat, iar acest lucru trebuie spus răspicat.

Un comentariu la „PSD își recunoaște incompetența guvernamentală

 • 22 iunie 2017 la 9:15
  Permalink

  Acest penal galben portocaliu ar trebui sa-si vada lungul nasului si sa nu mai faca pe desteptul
  pentru ca partidul pe care-l pastoreste a ajuns de risu plinsu la Vlacea.
  Aici respecta vorba roameasca si anume: ciinele moare de drum lung si buicanul de grija PSD.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *