VIDEO: Să râdem cu ei sau de ei?!!!

Este grav atunci când un om ajunge în Parlament şi habar nu are de ce este acolo. Acesta este şi cazul unor aleşi de-ai noştrii care au ajuns în Parlamentul României nu pe competenţe, ci pe….naiba ştie ce.

Lăsând la o parte că voatează ca oile, aşa cum le dictează „ăla mare de sus”, mulţi dintre ei nici măcar nu ştiu ce votează, iar colegii de la Antena 1 au demonstrat ceea ce ştiam.

Aşa că aleşi noştrii care au CV-uri lungi, cu facultăţi, masterate şi doctorate habar nu au ce votează. Aşa că ar vota legile lui Murphy şi Hammurabi fără să găndească. Dar stai…dacă tot ar vota aşa ceva…asta nu înseamnă că NU GÂNDESC?!

Din păcate pentru noi, vâlcenii, unul din aleşi noştrii şi anume prof. Bogdan Matei, este una din oile de mai sus. Bine, pentru Bogdan Matei ruşinea este dublă. În primul rând este profesor, chiar dacă este sport, tot cere un minim de cultură generală. În al doilea rând să dai vina pe faptul că eşti la început, asta nu e o scuză că în 6 de când eşti parlamentar habar nu ai ce legi sunt de discutat, de votat.

Bun, un sfapt pentru domnul Matei. Pune mână pe Codul lui Hammurabi şi citeşte-l. Poate te inspiri şi faci o lege.

Un comentariu la „VIDEO: Să râdem cu ei sau de ei?!!!

 • 23 iunie 2017 la 9:26
  Permalink

  Rusinos atit pentru parlamentar cit si pe cei care l-au propulsat acolo.
  Cred ca asemenea specimene nu au ce cauta in Parlamentul Romaniei deoarece se fac si ne fac de rusine.
  Cum sa initieze un asemenea ipochimen o Lege in folosul romanilor , cind el nu are cunostinte elementare de cultura generala.
  Se impune ca toata pleiada de parlamentari valceni sa se culce in Parlament pentru a nu se mai face de rusine dupa principiul , daca taceai filozof ramineai. Aceasta recomandare este valabila pentru toti frustratii valceni din Parlamentul Romaniei. Somn usor si linistit , pigmeilor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *