Cristian Buican: Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care râmnicenii se pot pensiona anticipat cu 2 ani, fără penalizare

Luni, 26.06.2017, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea alin. (5) al art. 65 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, prin care se acordă posibilitatea râmnicenilor să se pensioneze anticipat, cu 2 ani, fără penalizare. După publicarea în Monitorul Oficial, râmnicenii vor putea beneficia de această prevedere din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, consideră că această prevedere  prin care râmnicenii se vor putea pensiona anticipat cu 2 ani, fără penalizare reprezintă o reparație morală în condițiile în care până în prezent municipiul Râmnicu-Vâlcea nu se regăsea pe lista orașelor ale căror cetățeni beneficiau de această prevedere. Deputatul Cristian Buican a fost unul dintre inițiatorii amendamentului prin care râmnicenii vor putea beneficia de pensionare anticipată, cu 2 ani, fără penalizare și pe această cale dorește să le mulțumească tuturor colegilor deputați care au susținut și votat această Lege.

”Prin promulgarea de către președintele Klaus Iohannis a Legii pentru modificarea alin. (5) al art. 65 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice se încheie așteptarea râmnicenilor care doresc să se pensioneze anticipat cu 2 ani, fără penalizare. Mai trebuie doar publicarea Legii în Monitorul Oficial, probabil azi, cel târziu mâine. Fiind unul dintre parlamentarii care a propus acest amendament, mă bucur că am reușit să le oferim râmnicenilor această posibilitate. Era oricum o reparație morală, fiind injust ca orașul Râmnicu-Vâlcea să nu se regăsească pe lista orașelor ale căror cetățeni beneficiau de pensionare anticipată cu 2 ani, fără penalizare” a declarat președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Un comentariu la „Cristian Buican: Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care râmnicenii se pot pensiona anticipat cu 2 ani, fără penalizare

 • 29 iunie 2017 la 9:50
  Permalink

  Buicanul doreste sa confiste iarasi realizarea unui parlamentar valcean.
  Poate isi face un bilant a realizarilor personale din Parlament si nu mai arata atita invidie fata de alti colegi de alta coloratura politica.
  Asta demonstreaza ca , pigmeii tot pigmei ramin indiferent de virsta. Mai ales cei din mafia galben portocalie.
  La munca baieti nu la intins mina. Milogilor. Si actiunile presedintelui le contorizeaza tot penibilii
  asa zisi liberali?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *