Comuna Stoeneşti se pregăteşte de sărbătoare

Primarul Gheorghe Dumbravă, împreună cu Consiliul Local Stoeneşti va organiza pe data de 9 iulie, Ziua comunei Stoeneşti, sub genericul „Pe fir de borangi.

Pentru ca totul să fie bine şi cetăţenii localităţii Stoeneşti să fie mulţumiţi, primarul Gheorghe Dumbravă a scos în dezbatere publică, atât pe site-ul primăriei, cât şi pe reţelele de socializare o listă cu interpreţilor muzicali care vor urca pe scenă . „Având în vedere că, în data de 9 iulie 2017 se va organiza ziua comunei Stoeneşti, „Pe fir de borangic”, ce a ajuns la a III-a ediţie, am cerut părerile cetăţenilor din localitate cu privire la formaţiile şi cântăreţii favoriţi şi i-am asigurat că opiniile dumnealor vor fi luate în considerare şi, în limita posibilităţilor financiare, vor fi respectate”.

Printre interpreţii favoriţi se numără Ruby, Delia, Carla’s Dreams, Dorian Popa, dar şi Nicu Paleru, Petrică Mîţu Stoian sau Nineta Popa.

Anul trecut au fost prezenţi la Stoeneşti Lidia Bublle şi Petrică Mîţu Stoian.

Ziua comunei Stoeneşti – Pe fir de borangic a fost organizată pentru prima dată în urmă cu trei ani, fondatorul acestui ritual tradiţional fiind chiar primarul comunei, Gheorghe Dumbravă.

Comuna Stoeneşti este cunoscută în ţară şi nu numai pentru firul de mătase de vierme, numit fir de borangic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *