Consiliul Judeţean Vâlcea…mai tare ca NASA

Drona, onlinul  şi fraierul. Se subînţelege că fraierii sunt noi, cetăţenii acestui judeţ care cotizăm la greu pentru satisfacerea „nevoilor” activiştilor politici, care-şi vând marfa din dotare la preţuri imposibil de imaginat.

 

Consiliul Judeţean Vâlcea a intrat în era tehnicii, preşedintele Constantin Rădulescu a decis să concureze NASA la capitolul „dotări” şi  săptămâna trecută a aruncat 28, 124,00 lei pentru finanţarea unor „cheltuieli de dezvoltare”: una bucată dronă, una bucată  calculator şi cheltuieli suplimentare pentru realizarea unor servicii de proiectare pentru prevenirea incendiilor la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Băbeni. Să fie primite, toate!

Preşedintele Rădulescu a ajuns la concluzia că  pământul judeţului nu o poate lua la vale decât supravegheat de o dronă în care a investit… 8.330, 00 lei, o grămadă de bani, dar altfel se uită omul la drona ta când dai o grămadă de bani pe ea.

Acelaşi preşedinte, tot pentru binele judeţului, a investit 11.900,00 lei într-un calculator. Nu ştim ce face calculatorul, dar cu siguranţă niciunul dintre angajaţii CJ nu ştiu suficient de mult încât să-i folosească programul.

Restul sumei va fi investit la realizarea serviciilor de proiectare la obiectivul „Lucrări suplimenatre pentru îndeplinirea cerinţei de esenţiale Securitate la incendiu Cc + Ci, în cadrul obiectivului de investiţii „ Consolidarea, modernizare şi extindere şi dotarea Centrului Şcolar de Educaţie Incluziva Babeni”.

Suma necesară la care a fost recalculat bugetul, că tot nu avem bani, este de 17.414, 00 lei. Iniţial, Consiliul Judeţean a alocat  doar 9.520,00 lei, dar SEAP-ul i-a tras clapa şi l-a obligat să majoreze suma cu 7.894,00 lei. Cumpărările directe pe  SEAP  pentru realizarea acestui proiect sunt cu mult mai scumpe decât cele postate cu puţin timp în urmă. Piaţa…bat-o vina.

Constantin Rădulescu menţionează în raportul instituţiei că a dat şase anunţuri publicitare dar fără succes, nimeni nu a acceptat prima ofertă a CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *