Managerul echipei de handbal vrea de la CJ … 55.000 de euro

Managerul echipei de handbal Mădălina Cotar, consilier judeţean pe lista PER, a cerut Consiliul Judeţean 55.000 de euro, pe lângă cei peste 800.000 de euro alocaţi  de Primăria Râmnicului, de şeful său de partid primarul Mircia Gutău.

 

Tupeu maxim. Conducerea HCM Rm. Vâlcea a cerut Consiliului Judeţean Vâlcea 55.000 de euro pentru funcţionarea în regim de performanţă a noii echipe, adică 5% din Bugetul Consiliului Judeţean, finanţare perfect legală, dar discutabilă ca utilitate în condiţiile în care instituţia are probleme financiare.

Trebuie amintit faptul că echipa cu pricina are stabilit din partea Consiliului Local al Râmnicului un buget de peste 800.000 de euro. Managerul Mădălina Cotar, consilier judeţean pe lista PER,  a declarat că pentru un handbal performant oficialii trebuie să investească în echipă, în jucătoare performante care costă. Pentru susţinerea acestei teorii, unul dintre membrii echipei de conducerea a clubului au venit înarmaţi cu… noua colecţie de tricouri în culoarea oficială a PSD…roşie ca focul. La banii ceruţi, managerul Cotar ar putea să le ofere bikini din fir de aur. Consilierul liberal Victor Stănculescu a propus colegilor de CJ ca respectiva sumă să fie dată ca sponsorizare prin cedarea indemnizaţiei de şedinţă pe o lună de zile. Propunerea a fost refuzată, niciunul dintre consilieri nu a renunţat la bani. Interesant este faptul că salariile jucătoarelor sunt confidenţiale deşi sunt plătite din bani publici, un afront la adresa ramnicenilor care cotizează lunar la bugetul local prin tot felul de taxe şi impozite. Preşedintele Constantin Rădulescu a declarat că va lua în calcul solicitarea. După şedinţă, managerul Mădălina Cotar  încerca să ia în derâdere reacţia presei vis-a-vis de această cerere, mima obţinerea unei sponsorizări…în medicamente…de la directorul Spitalul de Pneumoftiziologie Mihăieşti. Dacă tot se poartă jecmănirea banului public şi miştocăreala cotizanţilor cea mai bună sponsorizare în medicamente ar fi de la Spitalul de Psihiatrie din Drăgoeşti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *