Olteţul Bălceşti şi Stejarul Vlădeşti au promovat în Superligă

Returul barajului de promovare / menţinere în Superligă a adus două surprize importante. Creditate cu şansa a doua la a face pasul spre primul eşalon fotbalistic vâlcean, echipele din Liga a 4-a au învins în ambele partide (la general) şi au făcut rocada cu echipele din Superligă, trimiţându-le în locul lor în eşalonul inferior.

 

Astfel, după ce au învins şi în tur, 1-0,cei din oraşul lui „Corleone, Mitică Dragomir, jucătorii de la Olteţul Bălceşti au câştigat şi la Brezoi, returul cu Lotru, scor 3-2. Cu scorul general de 4-2, jucătorii din sudul judeţului sunt practic, din toamnă, în Superligă.

 

De partea cealaltă, deşi au învins în tur, la Măldăreşti cu 4-2, „ortacii” de la Minerul Costeşti n-au reuşit să ţină de rezultat , astfel că în retur, la Vlădeşti, Stejarul (foto) a câştigat cu 4-1. Gruparea din comuna de lângă Râmnic este, astfel, şi ea promovată, teoretic în Superligă.

 

„Vom analiza posibilitatea de a ne înscrie în Superligă şi în funcţie de costuri şi de jucătorii pe care îi putem aduce, vom lua decizia daca ne inscriem sau nu în acest eşalon în maxim două săptămâni”, spune delegatul „stejatilor”, Sandu Rogojină.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *