După şase ani petrecuţi în Treapt, Vasile Ilinca nu mai e antrenor la Flacăra Horezu

După şase ani petrecuţi la Flacăra Horezu, ca principal, Vasile Ilinca, cel cunoscut ca fiind poate cel mai bun antrenor vâlcean al momentului, a părăsit gruparea din Treapt.

„Am fost anunţat, zilele trecute, de conducerea clubului, că s-a renunţat la serviciile mele. Nu-i nimic, viaţa merge înainte! Odată şi dată trebuia să vină şi acest moment. Acum, nu vreau să stau prea mult „pe bară”. Am deja discuţii cu trei echipe din Superligă, dar cu una discuţiile sunt mai avansate. Nu vreau să mă duc, unde mă voi duce, să mă plimb. Vreau să atacăm primul loc sau măcar primele trei locuri. Într-o săptămână voi şti sigur ce echipă voi antrena din toamnă”, ne-a declarat, telefonic, Vasile Ilinca.

În cei şase ani cât a antrenat la Flacăra, Vasile Ilinca a câştigat de două ori campionatul Ligii a 4-a şi ulterior Superliga.

De două ori, sub comanda lui Vasile Ilinca, Flacăra a terminat pe locul 2, odată s-a clasat pe locul 3 şi odată pe 4.

De asemenea, Flacăra, cu Vasile Ilinca pe bancă, a disputat 4 finale judeţene de Cupa României. Două câştigate (cu Cozia Călimăneşti, la Şirineasa şi cu CS Şirineasa,la Valea Mare) şi două pierdute (cu CS Hidro, la Horezu şi cu Posada Perişani, la Brezoi).

Flacăra Horezu, cu Vasile Ilinca în calitate de principal, a disputat de două ori şi barajul de promovare în Liga a 3-a.

La Tn. Severin (într-o singură manşă), Flacăra a pierdut, 2-3, disputa cu CSO Filiaşi

În dublă manşă, 0-0 în deplasare şi 1-2, în Treapt, Flacăra a pierdut disputa cu Măgura Cisnădie.

Sezonul viitor, antrenor – jucător la Flacăra Horezu va fi Adi Popa (28 de ani), cel care s-a despărţit de gruparea din Liga a 2-a CS Afumaţi pentru a reveni acasă. Secundul său va fi profesorul Raul Nistor, cel care în ultima perioadă a fost şi căpitanul echipei din Horezu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *