HCM Rm. Vâlcea se reuneşte vineri, 7 iulie, în Polivalentă, pentru a pregăti noul sezon competiţional

Cu o nouă conducere tehnică – profesorul Aurelian Roşca în calitate de principal – şi cu multe nume noi, transferate de preşedintele Petre Berbecaru, HCM Rm. Vâlea se reuneşte vineri, 7 iulie, la Sala Sporturilor „Traian”, la ora 10,45, pentru a pregăti sezonul competiţional viitor. Şi obiectivul e unul îndrăzneţ: deocamată nu se „atentează” la poziţia campioanei CSM Bucureşti, dar conducerea HCM vizează, la finalul sezonului viitor, locurile 2-3, locuri ce asigură prezenţa în cupele europene.

Numai puţin de zece jucătoare noi (dintre care şapte sunt străine) au venit în această pauză competiţională la Vâlcea. Marina Razum (Lokomotiva Zagreb), Marta Herrero Lopez, Alicia Fernandez Fraga (ambele Bera Bera), Natalia Vasileuskaya (Bekescsaba), Sara Vukcevic (VAC), Natasa Krnic (Danubius Galaţi), Iryna Glibko (Roman), Alexandra Badea (Dinamo), Cristina Mitrache şi Raluca Băcăoanu (ambele Măgura Cisnădie), sunt jucătoarele aduse de profesorul Petre Berbecaru (foto) în această vară pentru a ataca podiumul Ligii Naţionale de handbal feminin sezonul viitor.

Nu vor fi prezente la reunire, fiind învoite motivat, Flori Craiu (care se află cu naţionala de senioare într-un stagiu de pregătire în Spania) şi tânăra Alexandra Badea, aflată şi ea în pregătire cu naţionala de tineret a României.

Pentru începutul pregătirilor, va fi prezent la Vâlcea şi preparatorul fizic Fran Kuhn, care va testa jucătoarele din punct de vedere fizic. Preşedintele clubului, Petre Berbecaru spune că echipa va avea program de pregătire fizică în luna iulie şi mai multe turnee de verificare, în ţară şi străinătate, în luna august. Înaintea startului campionatului, HCM va disputa un meci de prezentare a lotului în Polivalentă.

Zilele trecute, Consiliul Judeţean a decis să devină sponsor la echipa vâlceană, urmând ca proiectul prin care se dă „undă verde” finanţării echipei de către instituţia condusă de Costi Rădulescu să fie votat la proxima şedinţă a Consiliului Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *