Cica,cica …

Veselie mare în comuna Mihăieşti de când cu descălecarea americanilor. Postituatele de pe Valea Oltului s-au mutat în tabara trupelor NATO cazate pe izlazul localităţii, iar babele şi moşii îşi perfecţionează obiceiul locului…stau cu ochii pe ei ca pe butelie.Dezamăgirea a fost mare, mare…băieţii consumă doar …îngheţată, fără pic de alcool. Norul vine tot de la fetele noastre care dau reprezentaţii în fiecare seară de se zguduie tot satul. Cică ăsta e doar începutul, soldaţii americani au făcut deschiderea, urmează restul lotului până la 2.500 de soldaţi. Atunci să vezi veselie în Mihăieşti, au aşteptat ei românii marea descălecare a americanilor şi au trăit să o şi vadă …mai greu dar ce mai contează…

 

Supărare mare în tabăra politicienilor locali…din cauza presei. Cică liberalii nu suportă presa locală pentru că mediatizează activitatea consilierilor liberali, luările de poziţie din Consiliul Local împotriva deciziilor abuzive practicate de primarul Mircia Gutău.

Păi aşa insolaţie mai rar…Liberalii au uitat că Mircia Gutău le-a fost coleg de partid, ei l-au ajutat să iasă primar, iar numărul mic de consilieri din CL poate fi considerat o greşeală asumată…strategic. Când faci campanie unui candidat din alt partid trebuie să iei în calcul faptul că-I cedezi şi un număr reprezentativ de consilieri…Să aibă şi el parlamentul lui local…pe modelul preşedintelui Iohannis.

Publicitatea gratuită nu e obligatorie, publicaţiile locale sunt societăţi comerciale care publică articole publicitare în baza unui contract.

Social democraţii au inventat o altă formă de reducere a cheltuielilor şi umilire a presei…fac contracte pe 50 de lei de parlamentar…pe o pizza…Atât valorează un parlamentar PSD…Cică publicaţiile au primit destui bani …in trecut…iar băieţii vor ca presa să le facă imagine pe banii de atunci…Aşa ceva mai rar..asta nu mai ţine doar de nesimţire, ţine şi de nivelul de inteligenţă…măcar dacă ai avea pentru cine să faci gratuit acest efort…Cu ei la guvernare, România merge din eşec în eşec şi vor să le  cosmetizezi activitatea pe o…pizza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *