Fostul „municipal” Dragoş Firţulescu şi-a găsit echipă: va juca la Beroe Stara Zagora, formaţie din prima ligă bulgară

Un fotbalist care a jucat, până când echipa s-a desfiinţat, în ultima perioadă, la CSM Rm. Vâlcea, Dragoş Firţulescu (28 de ani), şi care a evoluat până în vară la Pandurii, a semnat cu o echipă din prima ligă bulgară, Beroe Stara Zagora. Mijlocașul se scosese la vânzare pe Facebook în urmă cu două săptămâni.

 

„Eu pe Facebook socializez, mă distrez și mă relaxez. Am postat un videoclip cu realizările mele de la Pandurii și am scris sub formă de glumă acel anunț. Oricum, mi-a plăcut pentru că s-a mediatizat și am adus zâmbete pe fețele românilor. Poporul român chiar are nevoie de așa ceva”, a declarat acesta, pentru GSP.

Firţulescu a detaliat şi despre condiţiile pe care le-a găsit la gruparea din ţara vecină: „Condițiile sunt senzaționale. Există absolut tot ce este nevoie pentru a face performanță. Este un pas foarte important pentru cariera mea. Am vorbit și cu fostul meu coleg de la Craiova, Valentin Iliev, și mi-a spus că este echipa cu cele mai bune condiții din Bulgaria în acest moment și că antrenorul este printre cei mai buni tehnicieni bulgari. Salariul este foarte bun, sunt foarte mulțumit, este o sumă realistă conform valorii mele. Încă o dată fotbalul mi-a demonstrat că dacă ești corect cu el, îți dă ce ai nevoie. În ultimii patru ani am muncit foarte mult pentru că am realizat că fără muncă, seriozitate și în general profesionalism nu poți ajunge un fotbalist bun, chiar dacă te naști cu talent”.

(sursa: GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *