Tăriceanu vine azi la Vâlcea

Astăzi, Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, va fi din nou în mijlocul vâlcenilor. Cu această ocazie, preşedintele Senatului României va vizita Mănăstirea Arnota, Casa Simian, Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar la ora 17.00 va participa la Conferinţa judeţeană de alegeri a ALDE Vâlcea.

Preşedintele Călin Popescu Tăriceanu şi fostul vicepremier Daniel Chiţoiu vor fi întâmpinaţi la Vâlcea de către deputatul Dumitru Lovin, vicepreşedintele CJ Adrian Buşu, consilierii municipali Remus Grigorescu şi Ionuţ Nuică, precum şi de secretarul executiv George Guţui. În această formulă, reprezentanţii ALDE se vor deplasa apoi la Costeşti şi vor urca până la Mănăstirea Arnota, unde se vor ruga alături de Maica Stareţă Ambrozia Rucăreanu.

După amiază, preşedintele Senatului va putea admira alături de colegii săi o expoziţie inedită de tablouri, găzduită de Casa Simian, proprietate care, aşa cum probabil se ştie, a fost recuperată de judeţul Vâlcea în perioada când Călin Popescu Tăriceanu a ocupat funcţia de prim-ministru. La vremea respectivă, Guvernul a alocat suma necesară pentru răscumpărarea imobilului, a cărui valoare arhitecturală este greu de estimat.

În a doua parte a zilei, liderul ALDE va vizita şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde va avea dialoguri cu managerul Dan Ponoran, dar şi cu medicii şi pacienţii de acolo.

În jurul orei 17:00, preşedintele partidului va participa la Conferinţa de alegeri din cadrul ALDE Vâlcea, ce va avea loc în Sala Mare a Consiliului Judeţean.

2 comentarii la „Tăriceanu vine azi la Vâlcea

 • 6 iulie 2017 la 8:26
  Permalink

  Munca in zadar se poate numi zbaterea din urma a burebistanilor. Zoaie tache va fi presedinte.
  Mare fis. Nu intelege nimeni de ce-l plimba pe antonel prin acele locuri. Poate doar la rugaciune se impune sa-l duca , pentru ca , inca are nevoie. In reste tache zoitul este mai aproape de belzebut si nonu , decit de vreo reusita in politica. In afara de zbieraturi si bale nu este in stare sa emita ceva.
  Valcenii se mira ca , dintre lacheii care-l intimpina pe marele antonel , lipseste fostul viceprimar galben cu tabieturi, Sau poate tocmai de asta . Daca este noil in garnitura , au de unde sa ciuguleasca pigmeii , mici si cite o friptura.
  Sa le fie de bine ca de reusite oricum nu vor avea parte. Cu asemenea caricaturi nu ai cum sa performezi. Viitorul va confirma , iar zoaie tache va abdica. Numai daca are caracter , caci , cap sigur nu are.

  Răspunde
  • 7 iulie 2017 la 10:42
   Permalink

   Ei bine ,avem aici de a face cu personaje fara fotografie si fara nume real Romanesc care incearca din rasputeri sa ne denigreze si sa arate oamenilor de buna credinta ca noi cei din linia n-tai ai liberalismului Romanesc vrem doar raul cand de fapt este invers-proportional ,masurile de eliminare a celor 102 taxe ,de majorare a salariilor si pensiilor ,de reducerea impositelor si de dezvoltare economica sunt masuri Liberale ALDE si nu PNL care de fapt este format in mare masura din membrii PDL ,PMP , USR si fosta Mare adunare Nationala a lui Nicolae Ceausescu ,daca ne uitam bine prin piete toti #rezistentii sunt membrii si simpatizanti ai acestor scursuri care isi spun ,,mari oameni politici,, si care multi dintre ei sufera de sindromul ,,Stockholm,, ,acolo sunt cei care agreeaza sistemul paralel de politie politica ,DNA ,SRI …etc. ,,,,Nu spune nimeni ca nu avem nevoie de DNA dar ,de un Departament real , nu unul care fabrica dosare inpotriva unu-ia ori altora care sunt inpotriva celui care te-a propulsat pe tine mare sef la un astfel de Serviciu ,aici avem de a face cu o Dictatura Comunista , Democratie inseamna Libertate , si asta am ales la revolutia din decembrie 1989 iar acum avem in functii cheie prin marile institutii ale justitiei oameni decidenti din fosta perioada de tiranie a lui Nicolae Ceausescu , ma intreb oare ,cum ar fii fost acum daca atunci cand a fost executat Ceausescu ar fii fost executati si membrii fostei marii adunari nationale ? cu siguranta mult m-ai bine ! parca era si o zicala ,, pe cine nu lasi sa moara , nu te lasa sa traiesti !

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *