HCM şi-a prezentat lotul pentru sezonul competiţional 2017 – 2018

Vineri, 7 iulie, la Sala Sporturilor ”Traian”, în prezenţa primarului Mircia Gutău, a preşedintelui Consiliului Judeţean Constantin Rădulescu, a parlamentarilor Eugen Neaţă şi Vasile Cocoş, a conducerii Handbal Club Municipal Râmnicu Vâlcea şi a altor oficiali implicaţi în activitatea clubului, a fost prezentat lotul echipei de handbal HCM Rm. Vâlcea pentru sezonul competiţional 2017 – 2018.

În prezentarea făcută de preşedintele HCM, Petre Berbecaru, acesta a evidenţiat meritele şi atuurile fiecărei handbaliste componentă a lotului local, anunţând că ţinta clubului este prezenţa într-o competiţie europeană. Acest obiectiv a fost însuşit şi de antrenorul Aurelian Roşca, care a vorbit în numele staff-ului tehnic, apreciind experienţa acestuia, arătându-se încrezător în performanţele noilor achiziţii ale echipei şi spunând că vrea să readucă iubitorii de handbal în tribunele Sălii Sporturilor.

Într-un scurt cuvânt de prezentare, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunţat că instituţia pe care o conduce caută o modalitate de sprijinire din punct de vedere financiar a HCM Râmnicu Vâlcea şi a urat succes handbalistelor.

La final, primarul Mircia Gutău a felicitat clubul pentru echipa cu care se prezintă în sezonul următor, a anunţat că, chiar dacă nu se compară cu finanţarea de care s-a bucurat fosta echipa Oltchim, clubul HCM are o buget care îl situează în primele trei cluburi la nivel naţional, le-a asigurat pe handbaliste că îşi vor primi la timp salariile cuvenite, dar a şi cerut ca fiecare meci să fie abordat din perspectiva unor învingătoare. Edilul-şef a mai precizat că handbalistele de la HCM trebuie să se înscrie în ”tradiţia Oltchim” în ceea ce priveşte handbalul la Vâlcea, exprimându-şi speranţa că, la finalul sezonului, handbalistele vâlcene vor ocupa o poziţie în primele patru. Cu acelaşi prilej, primarul Gutău a mai anunţat că a început demersuri pentru transferul în administrarea şi proprietatea Primăriei a Sălii Sporturilor ”Traian”, pentru o mult mai bună gospodărire a clădirii şi a spaţiilor adiacente, precum şi finalizarea, în primăvara viitoare, a modernizării Arenelor ”Traian”, unde va exista şi un teren de sport în aer liber ce va putea fi folosit pentru antrenamentele echipei HCM.

La final, la care a participat şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Handbal, Steluţa Luca, s-a ciocnit o cupă de şampanie. O prezentare pentru suporteri şi pentru publicul larg a noii echipe a HCM Râmnicu Vâlcea va mai avea loc şi pe 30 iulie, în ultima seară a concertelor de la scena de pe Splaiul Independenţei dedicate Zilei Imnului Naţional.

 

Biroul de Presă al Primăriei Rm. Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *