La marea întâlnire de la Vâlcea: Comisia de Muncă a Camerei Deputaţilor a mimat munca…6 minute

Cum spuneam zilele trecute, aşa-zisa şedinţă de lucru a parlamentarilor din Comisia de Muncă a Camerei Deputaţilor a fost un mare fâs. Social democratul Eugen Neaţă şi cei câţiva parlamentari prezenţi, toţi cu ifose… şi doar atât, au muncit pe rupte …cam 6 minute, că rămâneau fără podoaba capilară de la stres. Efortul s-a materializat în semnarea unei mape fără valoare oficială. Şedinţa  de la Vâlcea nu figurează în scriptele Camerei Deputaţilor, şi nici ordinea de zi.  Preşedintele   Comisiei de Muncă, deputatul Adrian Solomon, nu a semnat-o, deci  poate fi considerată  tot o făcătură  menită să valideze agapa de la Vâlcea.

Ziariştii au pus întrebări cu privire la acest aspect, deputatul PSD Adrian Solomon a răspuns cu tupeu că au fost sabotaţi de serviciul de informatică… care în cazul celorlalte şedinţe a reacţionat pozitiv. Potrivit informaţiilor date de un cotidian local, Aparatul tehnic al Comisiei de Muncă a afirmat că partea electrică a clădirii a clacat brusc… deşi  pe site-ul Camerei Deputaţilor există programate două şedinţe de comisii, cu ordinea de zi cu tot, în data de 6 iulie 2017.  „Am avut ceva probleme cu serverele Camerei, au fost foarte solicitate şi am avut ceva probleme cu partea electrică a clădirii. În acelaşi timp, pe perioada vacanţei are loc, la nivelul bazei de date, o reîmprospătare a informaţiilor atât pe partea tehnică, de date legislative, cât şi pe partea de informatică. Şi s-a nimerit exact în perioada când noi trebuia să postăm pe site ordinea de zi. Cele care există pe site au fost făcute înainte de data de 30 iunie”…iar şedinţa de la Vâlcea a fost expulzată de calculatoarele instituţiei.

Ca sa vezi întâmplare…nici reţeaua electrică nu mai suportă…

Realitatea l-a tuflit atât de tare pe Adrian Solomon, preşedintele Comisiei de Muncă, încât a sărit cu jigniri la adresa presei locale considerată neprofesionistă. Din acel moment s-a rupt „firul”, parlamentarii au refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor locali pe cele patru proiecte aduse în plasa de plastic. Ştim şi de ce…habar nu aveau de situaţia de la Vâlcea sau dacă ştiu câte ceva nu sunt în stare să găsească soluţii.

Din decenţă, deputatul Daniela Oteşanu şi preşedintele Constantin Rădulescu au ales alt program.

Nu ştim pentru ce se pregăteşte Eugen Neaţă, ce post mai vizează, dar agresivitatea campaniei publicitare îl aruncă în penibil chiar dacă uneori e mânat de gânduri bune.

Ei trăiesc printre noi şi pe banii nostri

Cu toate că rezultatul întâlnirii a fost zero, parlamentarii nefiind în stare să enumere problemele puse în discuţie şi soluţiile creionate pentru rezolvarea lor, Eugen Neaţă e mândru, o consideră o reuşită, mai mult chiar a afirmat că angajaţii de pe platforma chimică sunt în extaz după actualul program al PSD:

„A fost o reuşită, consider eu, şi le mulţumesc colegilor mei că au acceptat această invitaţie de a susţine chiar ultima şedinţă de comisie la Râmnicu Vâlcea. Este un concept care sunt convins că va schimba pe viitor modul de lucru al parlamentarilor, asigurând astfel o interacţiune nemijlocită între problemele sociale şi reglementarea sau identificarea unor soluţii viabile sau oportune pentru rezolvarea acestora. În acest context, vizitele de pe platforma Râureni şi întâlnirile pe care le-am avut cu salariaţii de la Oltchim, CET Govora şi Uzinele Sodice au venit pentru a argumenta că soluţiile propuse şi legiferate la Bucureşti sunt cele bune”.

Un comentariu la „La marea întâlnire de la Vâlcea: Comisia de Muncă a Camerei Deputaţilor a mimat munca…6 minute

  • 9 iulie 2017 la 6:08
    Permalink

    Ar trebui sa le fie rusine a cestor pigmei sa vina sa vorbeasca de dreptate sociala cind ei , in Parlamentul Romaniei , isi voteaza drepturi , nemeritate si nejustificate , cu nemiluita.
    Dar daca este neata este bine. Noroc cu para malaiata , numita surogat de primar , ca altfel nu ajungea miliatianul stapin in tara altuia.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *