A început demolarea fostei grădiniţe ”Donca Simo”

Miercuri la amiază au demarat operaţiunile de demolare a localului fostei grădiniţe ”Donca Simo”, în zonă urmând să se amenajeze o reţea stradală şi mai multe locuri de parcare care să elimine blocajele de trafic cauzate de funcţionarea în imediata vecinătate a Şcolii ”Take Ionescu”. În dimineaţa zilei de joi, 13 iulie, excavatorului dotat cu cui-picon care a spart zidurile clădirii i s-a adăugat un alt excavator cu cupă pentru încărcarea molozului rezultat. Operaţiunea de demolare şi curăţare a zonei va mai dura până la finele acesteie săptămâni, iar circulaţia auto pe str. Constantin Brâncoveanu, segmentul cuprins între str. General Praporgescu şi Calea lui Traian, este restricţionată.

Un comentariu la „A început demolarea fostei grădiniţe ”Donca Simo”

 • 16 iulie 2017 la 7:11
  Permalink

  Interesant de stiut este , cine a luat malaiul din despagubire. Sigur , nu este mostenitorul direct
  ci , un trepadus cu trecere pe la cladirea de peste strada care , intimplator trebuie sa fie in slujba cetatenilor. Dar nu este , pentru ca , plina de rubedenii , clientela politica si relationisti , nu are cum.
  Daca si primarul este surogat , va dati seama de atmosfera din institutia statului. Pe afara vopsit gardul , inauntru leopardul. Si inca citi. Leoparzi , bineinteles. Mai ales ruinile care il consiliaza pe surogat , sau poate pe distinsul „reputat economist” , pe post de city.
  Intrebarea este : de unde vine remuneratia reputatului? Ca doar nu aduce surogatul bani de acasa , din veniturile sotiei. Daca da , atunci nu mai poate servi masa la restaurante. Mare noroc are cu sotia.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *