Conducerea HCM reacţionează după ce Luminiţa Dinu a spus că se gândeşte să renunţe la titlul de Cetăţean de Onoare al Râmnicului

COMUNICAT

Ca urmare a articolului apărut în Gazeta Sporturilor din 13.07.2017, în care fosta mare sportivă, Luminiţa Huţupan Dinu afirmă că nu mai are loc în ţară, fără a se dori un drept la replică, facem următoarele precizări:

– Râmnicu Vâlcea nu este oraşul ei natal, este oraşul care a înfiat-o şi a respectat-o, oferindu-i titlul de cetăţean de onoare, deşi marile ei performanţe, pe care continuăm să le apreciem, le-a obţinut pentru Slovenia şi Macedonia, care i-au oferit mai mult financiar.

– În momentul în care s-a retras ca sportivă, oraşul Râmnicu Vâlcea şi municipalitatea în care loveşte cu vehemenţă, i-a oferit post de antrenor la Centrul de Excelenţă din Rm. Vâlcea şi la Colegiul Tehnic Energetic din Rm. Vâlcea.

– După o scurtă perioadă în care avea ocazia să să se afirme şi să crească ca antrenoare, le-a întors spatele şi a plecat la Baia Mare, pe o remuneraţie superioară. Ce s-a întâmplat la Baia Mare se ştie şi a luat drumul Clujului, unde, urmare a “muncii excelente” a fost dată afară. Municipalitatea din Rm. Vâlcea i-a întins din nou o mână şi a fost angajată ca antrenor la HCM.

– Fără a comenta rezultatul sezonului trecut, în sezonul care abia a început, clubul l-a angajat ca antrenor principal pe “marele antrenor în devenire” Aurelian Roşca. În paranteză fie spus, acest “mare antrenor în devenire” a adus un titlu de campion european şi un titlu de campion mondial pentru România, cu echipele de tineret ale acesteia.

-Ce peste tot în lume şi la toate sporturile, antrenorul principal îşi alege colaboratorii, printre care fosta mare sportivă nu s-a regăsit.

-Ultima precizare pe care o facem este că, în contractul antrenorului Aurelian Roşca, alegerea colaboratorilor este singura condiţie pusă pentru a îndeplini obiectivele clubului, acceptând toate celelalte condiţii puse de club, inclusiv cele financiare.

Cu mult respect,
CONDUCEREA HCM

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *