Internaționala spaniolă Marta Lopez Herrero: „Am aflat că la Vâlcea este un proiect foarte bun și asta este benefic și pentru mine”

Internaționala spaniolă MARTA LOPEZ HERRERO (27 ani), care evoluează pe postul de extremă dreapta, este una din transferurile importante reușite în această vară de HCM Râmnicu Vâlcea.
Iberica a fost sezonul trecut vicecampioană națională în Spania cu Bera Bera și speră ca sezonul viitor să fie pe podium în România și cu noua sa echipă, HCM.

La finalul antrenamentului de azi, Marta a vorbit în premieră despre planurile pe care le are la Râmnicu Vâlcea.
”Campionatul din România este competitiv, ne antrenăm foarte bine sunt convinsă că la HCM îmi voi ridica nivelul de joc. Am aflat că la Vâlcea este un proiect foarte bun și asta este benefic și pentru mine. Îmi place la Vâlcea, totul este bine aici, chiar dacă este altfel decât în Spania, eu sunt născută pe malul mării, la Malaga. Avem o echipă completă, acum este o perioadă cu multă muncă, dar ce facem acum la pregătire, ne ajută să fim în formă foarte bună în campionat și să ne atingem obiectivele” a spus Marta.

Iberica se antrenează deocamdată separat față de restul echipei, având probleme medicale la gleznă. ”Este vorba de un edem osos la gleznă, mă voi antrena separat circa trei săptămâni, după care voi reveni la pregătire normală, alături de echipă. Cu siguranță, voi fi aptă de joc pentru startul sezonului” a anunțat Marta Lopez.

Până să ajungă la Rm.Vâlcea, Marta a mai evoluat pentru BM Alcobendas, Fleury (Franța) și Bera Bera San Sebastian. Are 91 de meciuri pentru nationala Spaniei, pentru care a marcat 179 goluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *