Luminiţa Huţupan Dinu se declară dezamăgită: „O să cer Consiliului Local să-mi retragă titlul de cetăţean de onoare al Râmnicului”

Declarată cel mai bun portar al tuturor timpurilor, vâlceanca Luminiţa Huţupan Dinu a declarat, într-un interviu, pentru Gazeta Sporturilor, că se simte umilită de conducerea clubului HCM şi din acest motiv se gândeşte să plece din oraş şi chiar din România!

Cât timp a evoluat pentru fosta Oltchim, Luminiţa Hinu a câştigat şase titluri de campioană, 4 Cupe ale României, Cupa Cupelor și Supercupa Europei. Pentru Naţionala României, vâlceanca a strâns 199 de selecţii şi chiar a marcat 10 goluri. A fost vicecampioană mondială cu „tricolorele” în 2005.

Adusă în toamna anului trecut la echipă pentru a pregătii portarii, Luminiţa Dinu a fost minţită, spune ea, de conducerea administrativă, care i-a promis că în vara aceasta îi va prelungii contractul, lucru care nu s-a mai întâmplat. „Handbalul nu a început la Vâlcea cu Huțupan și nici nu se va termina cu Huțupan. Dar e intrigant ceea ce mi s-a întâmplat mie. Cred că am făcut ceva pentru handbalul din Rm. Vâlcea și nu cred că meritam să mi se întoarcă spatele. În toamnă, când s-a apelat la serviciile mele, pentru a antrena portarii, am vorbit că voi avea contract până în această vară, iar apoi mi se va prelungi. Am plecat în vacanță și de atunci am tot fost amânată de cei care susțin formația. Cu doar câteva zile înainte să înceapă pregătirea pentru noul sezon, am fost sunată de președintele clubului, domnul Petre Berbecaru, care mi-a spus că noul antrenor, Aurelian Roșca, nu vrea să lucreze cu mine, fără să mi se spună și de ce „, a declarat Luminița Huțupan Dinu pentru GSP.

Considerându-se nedreptăţită, Luminiţa vrea să plece din Râmnic şi chiar din ţară. „Mă gândesc serios să plec din Rm. Vâlcea, poate chiar din România. Nu cred că aș mai putea să mă întâlnesc în oraș cu cei care m-au mințit, cu cei în care am avut mare încredere. O să merg și la Consiliul Local al Municipiului Rm. Vâlcea pentru a cere să mi se retragă titlul de „Cetățean de Onoare”. După cele întâmplate, simt că nu merit această distincție”, a mai spus vâlceanca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *