Deputatul Dumitru Lovin şi vicepreşedintele CJ Vâlcea, Adrian Buşu, alături de comunităţile din Berbeşti şi Alunu

Majoritatea oamenilor politici sunt deja în vacanţă, însă la ALDE Vâlcea lucrurile stau cu totul altfel. Oamenii care se află la conducerea filialei teritoriale vâlcene nu dau semne că se gândesc la concediu şi continua seria deplasărilor în teritoriu.

Deputatul Dumitru Lovin şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Adrian Buşu, au fost zilele acestea la Alunu, unde s-au interesat de soarta oamenilor afectaţi de alunecările de teren din zonă, dar şi de alte probleme ale localităţii.

Până în prezent, mai multe familii au fost evacuate, iar alte câteva sunt monitorizate permanent, fiind foarte aproape de halda de steril, care îşi continuă deplasarea către Olteţ. În continuare, drumul judeţean este în pericol, la fel şi cursul apei din apropiere. Reprezentanţii ALDE Vâlcea i-au promis primarului localităţii că vor interveni la Bucureşti pentru sprijinirea comunităţii din Alunu, atât în vederea rezolvării acestei probleme, cât şi a altor situaţii cu care se confruntă.

„Ne-am deplasat în localitatea Alunu şi nu am putut să nu observăm eforturile care se fac pentru stoparea efectelor alunecării haldei de steril. Am discutat cu reprezentanţii comunităţii şi l-am asigurat pe primarul Cristian Birăruţ de tot sprijinul nostru. Totodată, am abordat şi subiectul proiectelor de dezvoltare a infrastructurii comunei, investiţii care au nevoie de finanţare de la Guvern prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Pentru noi, nu contează din ce partid fac parte primarul şi viceprimarul, aşa că vom încerca să ajutăm, adică să ne asigurăm că repartizarea se face corect, nu pe alte criterii. Sigur că, pentru noi, este important ca localităţile din judeţul Vâlcea să primească finanţare pentru proiectele depuse”, au spus reprezentanţii ALDE Vâlcea.

Profitând de faptul că se aflau în zonă, reprezentanţii liberal-democraţiilor din Vâlcea au vizitat şi Liceul „Preda Buzescu” de la Berbeşti. „La invitaţia directorului Sorin Cumpănăşoiu am vizitat campusul, sala de sport şi zona în care se serveşte masa şi am rămas plăcut impresionaţi de ceea ce s-a realizat aici, însă mai sunt câteva lucruri de pus la punct, cum ar fi dotarea cu mobilier. Am vorbit şi despre proiectele de viitor, direcţiile de dezvoltare ale acestei unităţi de învăţământ şi vom face tot ceea ce ne stă în putere pentru a-i ajuta pe aceşti oameni să-şi ducă la bun sfârşit obiectivele” – au concluzionat deputatul Dumitru Lovin şi vicepreşedintele CJ Adrian Buşu.

Un comentariu la „Deputatul Dumitru Lovin şi vicepreşedintele CJ Vâlcea, Adrian Buşu, alături de comunităţile din Berbeşti şi Alunu

 • 14 iulie 2017 la 14:17
  Permalink

  Daca este gluma , este nesarata. Cum sa ajute zoaie tache pe cineva. Individul , un avar incurabil ,
  nu are decit mina de luat. Nu inteleg de ce-l plimba dupa el si pe adi sprit care abia are grija lui , daramite sa aiba grija altora. Pe caldura asta cred ca a fost greu sa-si poarte stratul adipos prin praf si coclauri.
  Cetateni din Alunu si Berbesti , sa nu va lasati dusi de vorbele balite ale celui mai zoios si perfid parlamentar valcean. Daca dorea sa dea ceva lua din traista lui pentru ca a agonisit destul , dar zoaie tache -hagi tudose- are arici la buzunare.
  La Bucuresti nu-l baga nimeni in seama , pentru ca individul nu are discursul la el ci stie doar sa tipe si sa zbiere , aruncindu-si balele peste tot si toate.
  Ma mir ca primarul napastuit de soarta se uita in gura celui mai slab parlamentar valcean din toate timpurile.
  Zoaie , daca ai avea un pic de bun simt , nu ai mai minti cetatenii loviti de soarta – sa traga sperante – din neglijenta autoritatilor valcene. Stai acasa , uita-te in oglinda si o sa observi ca si aceasta te va reda deformat , pervers si mincinos. Ai macar limite , zoaie tache munchhausen , daca nu ai caracter.
  Directorul Liceului „Preda Buzescu” din Berbesti , va suporta din interes , pentru ca stie cit de parsivi sunt cei din conducerea actuala alde. Ptiu , parsivilor perversi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *