Băile Olăneşti a împlinit 490 de ani

În perioada 19-23 iulie, oraşul Băile Olăneşti  a sărbătorit 490 de ani de la prima atestare documentară.

La invitaţia primarului Sorin Vasilache şi a Consiliului Local Olăneşti, la sărbătorirea celei de-a IX-a ediții a „Zilelor Orașului” au răspuns prezent mai multe personalităţi ale vieţii politice din judeţul Vâlcea, printre care Prefectul Florian Mari, preşedintele Consiliului Judeţean Constantin Rădulescu, vicepreşedintele CJ Vâlcea Adrian Buşu, parlamentarii Bogdan Matei, Eugen Neaţă, Daniela Oteşanu, dar şi mulţi primari care apreciază munca colegului lor.

La festivitatea de deschidere, Constin Rădulescu a ţinut să-l felicite pe Sorin Vasilache pentru întreaga activitate şi pentru eforturile depuse pentru promovarea turismului din zonă, iar pentru a întării acest lucru, preşedintele CJ Vâlcea i-a acordat edilului din Olăneşti o diplomă de excelenţă.

„Băile Olăneşti este una dintre cele mai frumoase staţiuni turistice din judeţ. Ocupă primul loc printre staţiunile balneoclimaterice din România, fiind renumită pentru numărul mare de izvoare minerale cu efecte benefice sănătății.  Este reprezentată de un primar gospodar, care a reuşit să schimbe faţa oraşului. Sunt convins că va fi la fel de activ pe viitor şi va finaliza toate proiectele propuse”, a declarat la rândul său parlamentarul Eugen Neaţă.

A.S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *