Miercuri, 26 iulie, de la ora 18,00, în Treapt, amical Flacăra Horezu – FC Universitatea Craiova

Miercuri, 26 iulie, de la ora 18,00, pe Stadionul Treapt, din Horezu, Flacăra Horezu, cu un nou staff  tehnic, joacă primul amical al verii cu reînfiinţata echipă a lui Mititelu, FC Universitatea Craiova.

Contactat telephonic, antrenorul – jucător al echipei din Horezu, Adi Popa (foto) ne-a declarat că certitudini în privinţa venirilor la echipă sunt Boby Berdeş (ultima oară la divizionara B, CS Afumaţi), Ciprian dinu (de la Posada Perişani), Radu Georgescu (CS Şirineasa), Oţăt (portar – Posada Perişani) şi Schiau (CS Şirineasa). “Au mai vrut să-i aduc pe Iordache şi Pârvu, dar i-am înţeles că până la urmă au ales să meargă la echipa pe care o face domnul Sarcină – fosta CS Şirineasa. Mai căutăm un mijlocaş central şi un portar, dar şi junior de perspectivă”

Echipa se află actualmente în cantonament la Horezu, cu două antrenamente pe zi, iar următorul meci de pregătire va fi pe 2 august, cu CSO Filiaşi (liga a 3-a).

“Avem sprijinul primarului Nicolae Sărdărescu şi al Consiliului Local Horezu, obiectivul fiind Acela de a face o echipă frumoasă, care să joace fotbal”, a mai spus Adi Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *