Asociere suspectă: Primăria a preluat curtea Maternităţii fără condiţiile impuse de lege

Edilul Râmnicului munceşte la greu….igienizează spaţii fantomă. Primarul Mircia Gutău a trecut într-o altă… dimensiune: igienizează spaţii inexistente. În şedinţa de azi a Consiliului Local, edilul  a dat spre aprobare un proiect în care promite că va igieniza construcţiile anexă din curtea Maternităţii, mare parte demolate de acelaşi primar înainte de descălecarea DNA la Primăria Râmnicului.

Clădirile fantomă vor fi igienizate…chiar dacă au fost „curăţate”în momentul în care cuscrul din dotare, medicul Marian Stoica, şi-a construit un bloc gard în gard cu clinica. Şi pentru că terenul nu-i permitea să facă şi o parcare… a luat cu „împrumut” din terenul Maternităţii, o acţiune avizată de primarul Mircia Gutău.

Pentru intrarea în legalitate, deoarece DNA şi-a facut o „filială” la Râmnic, primarul Gutău a cerut preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, social democratul Constantin Rădulescu, transferarea către Primăria Râmnicului a celor 14394 mp şi construcţiile aferente …pentru igienizarea locului.

Edilul Râmnicului susţine ca zona este mizerabilă şi are nevoie de o mână forte pentru readucerea ei la civilizaţie.

Preşedintele Constantin Rădulescu şi-a asumat critica…şi i-a oferit cu acte  posibilitatea să se manifeste cum doreşte.

Cum legislaţia nu permite transferul, primarul Râmnicului s-a ales doar cu o asociere, document ce va fi parafat în şedinţa CL şi a CJ.

Partea interesantă din acest document lipseşte cu desăvârşire, condiţiile de asociere vor fi oferite consilierilor locali şi judeţeni  într-o altă şedinţă.

Practic…aleşii locali şi judeţeni vor aproba un mare nimic, o posibilă ilegalitate mascată sub forma unei asocieri legale.

În mod normal, capii celor două instituţii aflate în parteneriat aveau obligaţia de a prezenta condiţiile de asociere  în cadrul aceleiaşi şedinţe, pe acelaşi proiect supus aprobării.

Preşedintele CJ şi edilul Râmnicului au faultat  legea prin semnarea în „orb” a unei asocieri între două instituţii ale statului. Condiţiile de asociere vor dezvălui intenţiile reale ale edilului Mircia Gutău, intenţii prezentate la începutul articolului.

Un comentariu la „Asociere suspectă: Primăria a preluat curtea Maternităţii fără condiţiile impuse de lege

 • 27 iulie 2017 la 8:26
  Permalink

  O asociere puturoasa ca intre nas si fin. Mirarea este mare de apucaturile surogatului.
  Mi se parea firesc ca , surogatul sa sufle si-n iaurt daca s-a fript cu ciorba , dar se pare ca apucaturile nu au leac.
  Cind va fi sa fie , dovedit , iar va plinge cu lacrimi de crododil. Atunci sa vedem daca americanii , care l-au laudat atita ii vor sari in ajutor. Dumnezeu da , dar nu baga si-n traista. Minte , bineinteles. In acest caz , minte bine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *