La mulţi ani RADIO METRONOM

89 FM vă spune ceva? Nu?! Poate Radio Metronom vă sună cunoscut. Mie da. În 1992 aveam 12 an când din greşeală am descoperit la mega radioul pe care îl aveam atunci, Radio Metronom. Nu îmi mai aduc aminte ce pisă sau ce formaţie era, dar sunetul de chitară şi tobă rock m-au fermecat. Am stat şi am ascultat şi am ascultat.

Mai târziu am primit cadou un dublu casetofon şi cu ajutorul lui Teodor Brucăr (Dumneze să-l odihnească), care avea o emisiune de seară, am reuşit să-mi fac câteva casete cu muzică bună. Vocea lui caldă şi vastele lui cunoştiinţe de muzică folk-rock nu erau întrecute decât de un alt maestru ajuns în ceruri, Florian Pitiş.

DA, m-a îndrăgostit de Radio Metronom de la prima ascultare şi dragostea încă există. Şi acum îl ascult când plec de acasă la birou, când plec de la birou către casă, uneori la birou şi în mod sigur acasă.

Au trecut 25 de ani de când sunt împreună cu Metronom, radioul care a luat fiinţă datorită lui George Chirca şi pentru asta, eu, noi şi generaţii întregi de vâlceni îi spun „mulţumesc”.

Din partea echipei INFO PULS, a lui Florin Brăgău şi Co. RADIO METRONOM ÎŢI URĂM UN SINCER ŞI CĂLDUROS LA MULŢI ANI ŞI MILIOANE DE FANI!   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *