Jean Turmacu: „Cert e faptul că Vâlcea va avea fotbal ce va fi practicat, gratuit, de către copiii Vâlcii”

Nou-înfiinţatul club SCM Rm. Vâlcea pleacă la drum. Vineri, 28 iulie, de la ora 9,00, la Stadionul Municipal, primarul Râmnicului, Mircia Gutău va prezenta cel 7 antrenori care vor antrena grupele de copii şi juniori ale clubului finanţat de Primăria Râmnicului, a anunţat Jean Turmacu (foto) , preşedintele secţiei de fotbal.

Turmacu a mai spus că, în Zăvoi, week-end-ul viitor, va avea loc primul turneu de juniori organizat de SCM Rm. Vâlcea, „Cupa Imnului”. Turneul se desfăşoară la grupele 2006 şi 2007, cu participarea cluburilor Şcoala de Fotbal Dani Coman, Atletic Slatina, ISport, CS Hidro, Luceafărul Drobeta Tn. Severin şi Tineretul Laloşu.

Toţii copii care vor fi prezenţi la turneu vor fi premiaţi, primele 3 echipe, la cele două categorii de concurs vor primii şi diplome sau medalii.

SCM Rm. Vâlcea va înscrie, din toamnă, două grupe de juniori republicani, A şi B, la FR Fotbal, după ce forul condus de Răzvan Burleanu a acceptat solicitarea clubului vâlcean de a primii o derogare (trebuia ca clubul să aibă o activitate de un an pentru a putea fi înscris la FRF).

Este posibil să se formeze, din juniori, o echipă care să fie înscrisă în Superligă.

Clubul SCM Rm. Vâlcea are un buget, aprobat de Consiliul Local, care îi permite să se prezinte şi la meciuri de pregătire, la diferite grupe de juniori, dar şi la cele oficiale (cu juniorii republicani A şi B şi posibil în campionatul Superligii).

„Ceea ce e cert e faptul că Vâlcea va avea fotbal, e adevărat, la nivel de juniori, deocamdată, în Zăvoi, fotbal ce va fi practicat de copii Vâlcii”, a mai spus Jean Turmacu.

De precizat că la SCM Rm. Vâlcea nu se percepe taxă de pregătire de către copii ce vor activa aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *