Manulele pentru clasa a V-a au fost aprobate

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop a anunţat, printr-un comunicat de presă, că au fost aprobate manulele pentru şapte discipline, pentru clasa a V-a. Însă Ministerul Educaţiei a omis să anunţe cine sunt editurile câştigătoare, dar şi valoarea totală a manualelor.

„Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a aprobat joi, 27 iulie, prin ordin, forma finală a manualelor școlare de clasa a V-a pentru șapte discipline. Din cele 25 de loturi de manuale ofertate în cadrul licitației organizate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), pentru cele șapte discipline nu au fost depuse contestații, astfel că în data de 25 iulie au putut fi parafate acordurile-cadru cu editurile câștigătoare.

Manualele aprobate astăzi vor fi depuse la CNEE în data de 3 august împreună cu versiunile digitale corespunzătoare. Ulterior, acestea vor fi încărcate pe platforma manuale.edu.ro, iar în perioada 7-11 august, unitățile de învățământ vor selecta titlurile ce vor face obiectul contractelor cu editurile furnizoare. Manualele vor ajunge în posesia elevilor din prima zi a noului anul școlar”, se arată în comunicatul Ministerului Educaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *