Primăria Stoeneşti va primii peste 14 milioane de lei pentru trei proiecte mari

La Stoeneşti, primarul Gheorghe Dumbravă va primii peste 14 milioane de lei, de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), prin programul de fi nanţarea PNDL II.

Banii vor fi folosiţi pentru trei proiecte majore şi de necesitate locală, aşa cum declara chiar edilul comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă. Deşi toate proiectele sunt importante pentru Dumbravă, cel mai aşteptat dintre ele este „proiectul de extindere a reţelei de canalizare în satele Mogoşeşti, Budurăşti, Suseni, Gruieni, Dobriceni şi Bârlogu”, a cărui valoare se ridică la 10.560.476 lei.

Un alt proiect important pentru care primarul Gheorghe Dumbravă a obţinut finanţarea este şi extinderea sistemului de alimentare cu apă în satul Zmeurătu, proiect în valoare de 2.210.783 lei.

Pentru că edilul comunei Stoeneşti se gândeşte şi la viitorul concetăţenilor săi, acesta a depus un proiect de modernizare şi reabilitare a Şcolii Gimnaziale Stoeneşti, proiect în valoare de 199.363 de lei. Prin acest proiect, şcoala va fi dotată cu calculatoare, videoproiectoare și mobilier nou.

Chiar dacă a obţinut fi nanţarea pentru trei proiecte importante, primarului Gheorghe Dumbravă îi pare rău că nu a reuţit să obţină banii necesari şi pe celelalte proiecte depuse. Două din cele trei proiecte care nu au obţinut fi nanţarea erau pentru asfaltarea şi moderinzarea a peste 17 kilometrii de uliţe şi drumuri comunale.

A.S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *